Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uçurtmalar 10. kez havalandı

Uçurtmalar 10. kez havalandı

Torbalı Belediyesi tarafından her yıl Nisan ayında düzenlenen geleneksel Uçurtma Şenliği’nin onuncusu gerçekleştirildi. Uçurtmalar bu kez, Ege Üniversitesi Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören lösemili çocuklar için havalandı.

  • Ege Postası
  • 11.04.2016 - 10:18

Torbalı Belediyesi’nin Özbey Mahallesi etkinlik alanında bu yıl onuncusunu düzenlediği uçurtma şenliği oldukça renkli geçti. Lösemili çocuklar için gerçekleştirilen şenliğe Ege Üniversitesi Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören lösemili çocuklar ve aileleri de katıldı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren şenlik alanını dolduran binlerce vatandaş güzel havanın ve muhteşem organizasyonun keyfini çıkardı. Şenlik, en çok çocukları mutlu etti. Şenlik alanına Belediye tarafından kurulan oyun guruplarında gönüllerince eğlenen çocuklar, uçurtmalarıyla da gökyüzünü şenlendirdiler.  Uçurtma Şenliği’ne Torbalı Kaymakamı Aydın Memük,Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve çok sayıda vatandaş katıldı. Özbey Mahallesi mesire alanında gerçekleştirilen organizasyona katılanlara TorbalıBelediyesi tarafından üç bin uçurtma dağıtıldı. Çeşitli yarışmaların düzenlendiği şenlikte dereceye girenlere ödüllerini Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez verdi.

BAŞKAN GÖRMEZ, “ONLARIN MUTLULUĞU HERŞEYİN ÜZERİNDE”

Lösemili çocuklar için gerçekleştirdikleri uçurtma şenliğinin amacına ulaştığını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “ Bu şenlikle çocuklarımızın aileleri nezaretinde gönüllerince eğlenecekleri ve mutlu olacakları bir gün geçirmelerini temenni ettik. Çünkü onların mutluluğu bizim için her şeyin üzerinde. Harika bir etkinlik oldu. İzmir’den ve çevre ilçelerden de katılım olduğunu görüyoruz. Gelecekte bunu yerelden ulusala taşımayı amaçlıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.