Dolar 32,2943
%-0.2
Euro 34,8135
%0.06
Altın 2.390,590
%-0.26
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Varil Transfer Pompasının Görevi Nedir'

Varil Transfer Pompasının Görevi Nedir'

Gelişen sanayi teknolojisinin beraberinde getirdiği ürünleri görmek artık çok yaygın hale geldi. Sanayi alanında kullanılan ham madde dolu kimyasal içerikli varillerde ürün transferi yapmak geçmiş zamanlarda oldukça zor idi

  • Ege Postası
  • 27.04.2017 - 17:43

 Piyasa koşulları satılan varil pompaları kimyasal pompaları ve el pompaları olarak ikiye ayrılır. Varil pompalarının kullanım yerleri akışkan ve kimyasal maddelerin transferi için kullanır. Hava ve elektrik şeklinde enerji kaynakların yoksa el varil pompaları tercih edilir. El tipi olarak ifade edilen varil transfer pompaları bidon ya da diğer şekillerde kaplardan transfer edilerek kullanılır.

Varil Pompaları ile Sevk Edilen Ürünler Nelerdir

Özellikle atık yağ, mazot gibi önemli sıvıların transferinde kullanıldığı gibi hızlı sevk ve ucuz maliyet sağlar. Bu nedenle birçok işletme bu ürünlerin transferini sağlar. Kimyasal varil pompaları son teknoloji alman pressol teknolojisi ile sevk edilir. Kimyasal varil pompaları ile transfer edilen ürünler, Asitler, asetonlar, alkoller, mineral yağlar olmuştur. Teknoloji ürünlerinin sanayi alanlarında tercih edilmesinin avantajı zaman bakımından sağladığı yarardır. Sizlerde işletmenizin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kullanacağınız varil pompalarının ihtiyacınızı karşılaması için gerekli varil pompası alınmalıdır.

Varil Pompalarına Sahip Olmanın Yolları

 Bunun için yapmanız gereken sanayi alanlarında kullanılan varil transfer pompası ve diğer ürünlerin yer aldığı http://odaksan.com.tr/mekanik-varil-pompalari/ internet adresini kullanmaktır. Siteye yapacağınız ziyarette satın almak istediğiniz ürünün üzerini tıklayarak ürün özelliklerini görerek satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ürün özellikleri ile ilgili ürünün çalışma şekli, emiş çapı, tip şekli, verim şekli dikkat edilmelidir.

Alman pressol varil pompaları akışkan ürünlerin diğer kaplara kolay şekilde transferi sağlanır. Yağ transfer pompaları ve diğer ürünlere odaksan kalitesi ile sahip olmanın birçok nedeni vardır. Buna göre odaksan işletmesi merkezine öncelikle insan olarak insanı koymuştur. Konusunda uzman ve eğitimli kadroya sahip olan odaksan da satılan yağ varil pompaları kargo fırsatları ile adresinize kısa sürede uygun şekilde hazırlanarak ulaştırılır.

Kesintisiz hizmetin sunulduğu odaksan sektörün parlayan yıldızı olarak tercih edilmiştir. Karşılıklı ve güven saygıya dayalı hizmet sunan odaksan Gres Pompaları, Varilden Yağ Aktarma Pompaları, Akaryakıt ve Mazot Aktarma Pompaları ,Mazot Sayaçları , Akaryakıt Tabancaları ,  Karterden Yağ Emme Cihazlarını satışa sunmuştur.

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.