Dolar 32,3659
%-0.36
Euro 34,7168
%-0.26
Altın 2.390,920
%-1.31
Bist-100 10.156,00
%1.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vücudumuzdaki tüyler nasıl uza? Episoft yardımcı mı'

Vücudumuzdaki tüyler nasıl uza? Episoft yardımcı mı'

Tüylerimiz onları besleyen ve yediklerimizden gelen proteinler ile beslenir ve uzar. Hormonlarımızdaki değişmeler sebebi ile tüylerimiz ve kıllarımız uzar.

  • Ege Postası
  • 03.05.2017 - 12:11

Kadınlar genellikle günlük hayatlarında kişisel bakım olarak jilet, ağda ve epilatör makinesi kullanırlar. Jilet kısa vadede pürüzsüzlük sağlar ama zaman içerisinde tüyleriniz sertleşir. Ağda bir aylık pürüzsüzlük sağlar ama çok acılı bir yöntemdir. Epilatör de aynı şekilde acılı bir yöntemdir ve pürüzsüzlük süresi yaklaşık olarak 1 aydır ve sizlere günlük hayatınızda kolaylıklar sağlar. Bu krem tüylerinizin en köküne inerek onları kurutarak bir daha oluşmasını engeller. Bu sayede sizde kıllara elveda diyebilirsiniz.

Serumun kullanımı tamamen kolaydır. Size hiçbir zorluk çıkarmaz. 1 ay gibi bir süre içerisinde tüylerinizden artık tamamen kurtulabiliriniz. Bu konuda yapmanız gereke tek şey tüylerinizi kökünden almanızdır. Kökünden alınan kılların en derinine nüfus ederek tüylerin bir daha çıkmasını engeller. Kremi yaklaşık olarak 5 dakika dairesel hareketler ile masaj yaparak yedirmeniz gerekmektedir. Kesinlik ile ve yapılan bilimsel çalışmalar sayesinde söyleyebiliriz ki, tüyleriniz yüzde 95 oranında azalacaktır. Kremi yaklaşık 5 günde 1 uygulamanız gerekmektedir. Düzenli kullanımda artık tüylerinizden sonsuza kadar kurtulacaksınız.

Hangi Bölgeler İçin Kullanabilirim'

  • Bikini Bölgesi
  • Koltukaltı Bölgesi
  • Sırt Bölgesi
  • Göğüs Bölgesi
  • Bacak Bölgesi
  • Yüz Bölgesi
  • Omuz Bölgesinde çok rahatlıkla ve güven içerisinde kullanabilirsiniz.

Yapılan araştırmalara göre bilinen hiçbir sakıncası bulunmamaktadır. Uzun yıllardan beri bu sektörün içerisindeyiz. Bir gün bile firmamız ve ürünlerimiz hakkında hiçbir yere şikâyet edilmemiştir.

Sadece bayanların değil erkeklerinde çok rahatlık ile kullanabildiği bir üründür. İstemediğiniz tüylerden artık bir ayda kurtulabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey sayfamızdan bizlere sipariş oluşturmaktır. Bu şekilde istemediğiniz tüylerden bir ayda yüzde 95 oranında kurtulacaksınız. Bir kutunun içerisinde yaklaşık olarak 20 ml bulunur. Bir kutu size 1 seans için yeterlidir. Ama bir seansta tüylerinizden tamamen kurtulamayabilirsiniz. Etkili sonuç için en az 3 ay boyunca kremi düzenli bir şekilde kullanmanız gerekmektedir. Kesin ve etkili çözüm istiyorsanız, avantajlı paketlerimizden yararlanabilirsiniz. İndirim ve avantajlarımızdan anında haberdar olmak ve yararlanmak için lütfen bizi sürekli olarak takip ediniz.

Bizlere Ne Zaman ve Nereden Ulaşabilirsiniz'

Bütün müşterilerimizin akıllarına takılabilecek her türlü soru ve siparişleriniz için web sayfamızda bulunan telefon numaralarımızdan veya iletişim bölümünde yazan mail adreslerimizde hafta içi her gün bizlere dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Uygun fiyat avantajı ve kısa süreli kargo ile adresi üzerinden tüy dökücü serum alabilirsiniz. Alanında uzman ekip arkadaşlarımız en kısa süre içerisinde sizlere geri dönüş yapacaklardır. Sektör de bu kadar firma arasında bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Episoft dökücü krem fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak için isterseniz web sayfamızı inceleyin. İsterseniz de telefonlarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.