Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yaralılardan 9’unun ismi belirlendi

Yaralılardan 9’unun ismi belirlendi

Muğla’da meydana gelen kazada yaralılardan 9’unun isimleri belirlendi. Kazada 24 kişi hayatını kaybetmiş, 10 kişi de yaralanmıştı. Yaralıların isimleri belirlendi

  • Ege Postası
  • 13.05.2017 - 17:39

Edinilen bilgiye göre, kazada Duygu Sertbaş, Bircan Kıran, Nazmiye Çiçek, Yasemin Namlı Arkan, 11 aylık Nehir Sertbaş, Bahar Finur, Fatma Sevindik, Cahide Özsakallı ve soyadı belirlenemeyen Beyza Nur isimli vatandaşlar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

ÖLENLERİN TAMAMINA YAKINI KADIN

Muğla- Marmaris karayolunun Sakar Geçidi rampasında meydana gelen kaza ölen 24 kişiden 20'sinin kadın, 3'ünün erkek ve 1'inin de kız çocuğu olduğu belirtildi. Ölen kadınlar arasında turu düzenlediği belirtilen Nazlı Ceylan'ın da bulunduğu, erkeklerin birinin ise sürücü Armağan Serttaş olduğu ifade edildi.

Kahreden detay... Mola yerinde araç değiştirdi

İzmir'in Buca ilçesi Yaylacık Mahallesi sakinlerinin katıldığı turun Murat Ceylan adında bir kişi tarafından organize edildiği, grubun 6 araçla Marmaris’e doğru yola çıktı öğrenildi.

Gruptaki diğer araçlardan 3’ünün önde, iki aracın da kaza yapan midibüsün arkasından geldiği ifade edildi. Organizatör Murat Ceylan’ın eşi Nazlı Ceylan’ın da ölenler arasında olduğu, Nazlı Ceylan’ın Aydın'ın Çine’de verilen molada diğer midibüsten inerek kaza yapan araca bindiği kaydedildi. (İHA/DHA)

Marmaris'te tur midibüsü faciası: 23 ölü, 11 yaralı

İzmir’de acı bekleyiş devam ediyor

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.