Dolar 32,3993
%0.12
Euro 34,8101
%0.05
Altın 2.404,810
%0.33
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yarım asra özel kutlama

Yarım asra özel kutlama

Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi, 50'nci yılını İzmir'de Berna Laçin, Çiğdem Erken ve Çağan Irmak'ın katıldığı özel bir konserle kutladı.

  • Ege Postası
  • 09.05.2017 - 12:19

Norm Cıvata ana sponsorluğunda Ahmed Adnan Saygun sanat Merkezi'nde düzenlenen geceye İzmir iş dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra, TEV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adnan Adil İğnebekçili, TEV Genel Müdürü Yıldız Günay ile çok sayıda İzmirli katıldı.

Ünlü sunucu ve oyuncu Berna Laçin'in sunuculuğu üstlendiği gecenin açılış konuşmasını yapan TEV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adnan Adil İğnebekçili, TEV'in tüm Türkiye'nin vakfı olarak hizmet ettiğini ve bundan sonra da eğitime her türlü desteği sağlayarak, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında yola devam edeceklerini söyledi. Destekçilere teşekkür etti.

TEV Ege Bölge Yürütme Kurulu Onursal Başkanı Salih Özen ise, TEV'in 50'nci yılında böyle büyük bir organizasyona imza atmaktan duyulan mutluluğu dile getirdi. Özen, "Başta Berna Laçin, Çiğdem Erken, Çağan Irmak ve sponsorlarımız olmak üzere bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen, bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından sahneye davet edilen gecenin sponsorları; Norm Grup, AKG Grup, Dokay Filo Kiralama, Luna Elektrik Elektronik A.Ş., Sarıgözoğlu Kalıpçılık A.Ş, Tanyer İnşaat, Ben Boru A.Ş şirketleri temsilcilerine plaket verildi.

TEV gönüllüsü kadınlardan oluşan koronun performansı ise geceye damgasını vurdu. Berna Laçin'in 'İzmir'in kızları' anonsuyla sahneye gelen TEV gönüllüsü 40 kadından oluşan koro, 70'ler ve 80'lere damga vurmuş parçalardan oluşan repertuvarla izleyicilerin karşısına çıktı.

Muhteşem performanslarıyla seyircilerden tam not alan TEV Korosu'nun ardından ise, Çiğdem Erken ve Çağan Irmak sırasıyla sahne aldı. Çiğdem Erken'in grubuyla sergilediği performans seyircileri büyülerken, sinemacı kimliğiyle tanınan Çağan Irmak'ın mikrofonu eline alması büyük bir şaşkınlık yarattı. Irmak, performansıyla, beyaz perdedeki başarısı kadar müzikte de iddialı olduğunu ortaya koydu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.