Dolar 32,4935
%0.14
Euro 34,7675
%0.13
Altın 2.488,800
%1.08
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı

A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı

Ay yıldızlıların Makedonya ve Kosova maçları aday kadrosu açıklandı! Altınordu'nun 2000 doğumlu kalecisi Berke Özer, Alanyaspor'dan Emre Akbaba ve Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı, ilk kez A Milli Takım'a çağrıldı. Berke Özer, A milli takıma çağrılan 2000 sonrası doğumlu ilk futbolcu oldu. A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı

  • Ege Postası
  • 01.06.2017 - 15:38

A Milli Futbol Takımımızın, 5 Haziran'da Üsküp'te Makedonya ile oynayacağı özel maçın ile 11 Haziran'da Arnavutluk'un İşkodra kentinde Kosova ile yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası eleme karşılaşmasının aday kadrosu belli oldu.

A Milli Takım, 3 Haziran Cumartesi günü saat 17.00'de TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak. Makedonya karşılaşması için 4 Haziran'da saat 14.30'da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Üsküp'e hareket edecek ve Skopje Marriott Hotel'de kampa girecek A Milliler, aynı gün 18.30'da II. Filip Arena'da son çalışmasını yapacak.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından belirlenen aday kadroda şu isimler yer alıyor:

Makedonya maçının hemen ardından uçakla Üsküp'ten İtalya'nın Trieste kentine gidecek A Milli Takım kafilesi, buradan otobüsle Slovenya'nın Portoroz şehrine geçecek. Kempinski Palace'de konaklayacak A Milli Takım, Kosova maçı öncesindeki antrenmanlarını ise FC Koper takımının maçlarına ev sahipliği yapan Bonifika Stadyumu'nda gerçekleştirecek.

Altınordulu Berke Özer A Milli Takım'da

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'nun 17 yaşındaki kalecisi Berke Özer, kariyerinde ilk kez A Milli Takım'a davet edildi. İsmi İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City ile anılan genç eldiven, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından A Milli Takım'ın 5 Haziran'da Üsküp'te Makedonya ile oynayacağı özel maç ile 11 Haziran'da Arnavutluk'un İşkodra kentinde Kosova ile yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası eleme karşılaşmasının aday kadrosuna çağrıldı. 

Çeşitli yaş kategorilerinde 22 kez ay yıldızlı formayı giyen genç file bekçisi, ilk kez A Milli Takım'a davet edilmenin sevincini yaşadı.

Altınordu, sezon başında Alman ekibi Freiburg'a sattığı stoper Çağlar Söyüncü'nün ardından ardından kaleci Berke'yi de milli takıma göndermeyi başardı. Kırmızı lacivertlilerin yine sezon başında Medipol Başakşehir'e gönderdiği, adı İngiliz kulüplerinden Tottenham'la anılan kanat oyuncusu Cengiz Ünder de ay yıldızlı kadroda yine kendine yer buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.