Dolar 32,5206
%-0.08
Euro 34,7975
%-0.2
Altın 2.422,980
%-0.29
Bist-100 9.756,00
%1.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adalet Yürüyüşü'nde 17.gün... İzmirli başkanlardan destek

Adalet Yürüyüşü'nde 17.gün... İzmirli başkanlardan destek

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü 17. gününde... Bugünkü yürüyüşe açılan 1100 metre uzunluğundaki bayrak damga vururken, İzmir’den yürüyüşe katılım hız kazandı. Kılıçdaroğlu’na bugün Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar da eşlik etti. İzmirli başkanlardan destek

  • Ege Postası
  • 01.07.2017 - 15:24

EGE POSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için Ankara Güvenpark'tan başlattığı yürüyüşünün 17. gününe Sakarya Kızılcıkorman mevkisinden başladı.

Adalet Yürüyüşü’nde Karşıyaka bayrağı

Yürüyüşe katılanlar Şişli Belediyesi tarafından getirilen 1100 metrelik dev Türk bayrağının altında yürüyor.

CHP İzmir İl Örgütü’nün Kılıçdaroğlu’na yürüyüş boyunca sürdürdüğü destek de devam ediyor. Yürüyüşe İzmir’den katılım gün geçtikçe artarken bugün katılan isimler arasında Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ile ilçe teşkilatlarından isimler yer aldı.

Urla Belediye Başkanı Uyar, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Hak, hukuk, adalet diye bağırdık. Kardeşçe yaşamanın tek yolu adalettir” dedi.

Başkan Gönenç; Bu yolun başı inanç sonu adalet

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne Bergamalılarda destek verdi. Adalet yürüyüşüne katılan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; “Bu yolun başı inanç ve direniş, sonu hak, hukuk, adalettir” dedi.

37 gündür cezaevinde tutulan Sözcü Gazetesi muhabiri Gökmen Ulu ve İnternet sorumlusu Mediha Olgun içinde yürüdüklerini anlatan Başkan Gönenç; “Ulu ve Olgun’un suçsuzluklarına yürekten katılıyorum. Sevgili Gökmen’i yıllardır tanıyorum. Dostum, arkadaşım. Onun gazetecilik kimliğinin yanı sıra nasıl bir yurtsever olduğunu çok iyi biliyorum. Gökmen’den terör suçlusu yaratmaya çalışmak nafile ve eninde sonunda çökecek bir çaba. Çökerken bunu kurgulayanları da altında bırakacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.