Dolar 32,3840
%0.21
Euro 35,0556
%-0.03
Altın 2.326,900
%0.28
Bist-100 9,13
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ADD Güzelbahçe başkanını seçti

ADD Güzelbahçe başkanını seçti

Atatürkçü Düşünce Derneği Güzelbahçe Şubesi olağan 10. genel kurulunu gerçekleştirdi. Üyelerin katılımıyla gerçekleşen genel kurulda yönetim kurulu, denetim kurulu, kurultay delegeleri, yazman ve sayman belirlendi.

  • Ege Postası
  • 22.03.2017 - 15:51

Divan başkanlığını Nazmi İletmiş'in yürüttüğü genel kurulda Add Güzelbahçe şubesine kayıtlı üyelerin oylarıyla, H. Emre Özer, Mustafa Gürkan, Ömer Ali Aytekin, Leyla Cengiz, Zuhal Seyalıoğlu, Jale Üzbek ve İhsan Seyhan,  7 kişilik yönetim kuruluna seçilmeyi başarmışlardır. Kurultay delegeliğine araştırmacı yazar Ahmet Gürel ve Prof İbrahim Bozkuş seçilmişlerdir.

GÜZELBAHÇE'DE GÜRKAN SÜRPRİZİ

Yönetim Kurulunun oybirliğiyle aldığı kararla ADD Güzelbahçe Şube Başkanlığına Mustafa Gürkan seçilmiştir. Şenlik havasında geçen genel kurulda Başkan yardımcılığına H. Emre Özer'in, yazmanlığa Leyla Cengiz'in, Saymanlığa Ömer Ali Aytekin'in getirilmiştir. 10. Olağan Genel Kurul ile ilgili olarak değerlendirmesini istediğimiz yeni başkan Mustafa Gürkan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Öncelikle demokratik bir havada geçen Genel Kurulumuzun Hayır'lara vesile olmasını dilerim. Ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçte, Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanlığına seçilmek, büyük bir onurdur. Tarafıma bu güveni gösteren tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Yönetim kurulumuz ve  üyelerimizle birlikte, Atatürk devrimlerine gönül vermiş gönüllü tüm vatandaşlarımızla bir ekip olarak, Genel Merkezimizin direktifleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden, kimseye dudak bükmeden herkesi kucaklayacağız. Siyasi kamplaşma tuzaklarına düşmeden sadece, ideolojisini taşıdığımız Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün düşünce, ideal ve devrimlerini savunmaya, bu uğurda alanlarda mücadele etmeye devam edeceğiz. Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının bizlere emanet ettiği kutsal değerlere sahip çıkacağız.

Önümüzde çok önemli bir referandum var. Bu referandumda, ülkemizin geleceği oylanacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e bile verilmeyen yetkilerin, bir tek kişiye verilmesine 'hayır' demek için alanlarda olacağız. Güzelbahçe ilçemizde güçlü bir Hayır çıkması için çalışmalar yapacağız. Kapı kapı dolaşarak yeni anayasa değişikliğinin olası sonuçlarını tüm hemşerilerimize anlatacağız. Önceliğimiz budur. Tüm Güzelbahçe'lileri çalışmalarımıza destek vermeye ve dernek binamıza kahve içmeye bekliyoruz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.