Dolar 32,6013
%0.39
Euro 34,8180
%0.25
Altın 2.492,410
%0.32
Bist-100 9.508,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adliyedeki hain saldırıya Elazığlılardan protesto

Adliyedeki hain saldırıya Elazığlılardan protesto

ELAZIĞ Dernekler Federasyonu, İzmir Adliyesi'ne yönelik geçen 5 Ocak günü düzenlenen ve çıkan çatışmada polis memuru Fethi Sekin ile mübaşir Musa Can şehit olduğu saldırıyı protesto etti.

  • Ege Postası
  • 14.01.2017 - 17:46

İZMİR - Herkesin yüreğini yakan bu terör saldırısını protesto etmek için, Türkiye'nin çeşitli illerindeki 18 derneğin üyeleri, Elazığ Dernekler Federasyonu olarak İzmir'e geldi. İlk olarak saldırının olduğu yerdeki nöbet tutulan kulübeyi inceleyen Elazığlılar daha sonra, aynı zamanda hemşerileri olan polis Fethi Sekin'in şehit olduğu noktada Kuran okuyup dua etti. 

Elazığlılar adına Federasyon Başkanı Faik İçmeli yaptığı açıklamada, "Şu iyi bilinmeli; bu cennet vatan, büyük millet her zaman için bu hainlerini üstesinden gelecektir. Hepimiz birer Fethi Sekin'iz, hepimiz Ömer Halisdemir'iz. Bu şehitler; bu vatan, bu bayrak, bu ezan için canlarını feda ettiler. İçerideki ve dışarıdaki hainlere şunu kafalarına soksunlar; Bu vatanı böldürmeyeceğiz, bu milleti parçalatmayacağız. Şehitlerimiz hakkını helal etsinler, geride bıraktıkları bize emanettir. Bizim namusumuzdur. Fethi Sekin kahramanca canını verdi ama onlarca insanın hayatını kurtardı. Maalesef içimizde hain çok. Bunları birlik beraberlik içinde alt edeceğiz" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.