Dolar 32,5801
%0.32
Euro 34,7772
%0.13
Altın 2.509,780
%1.02
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ailesi hainin cesedini aldı

Ailesi hainin cesedini aldı

İzmir Adliyesi'ne bombalı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenleyen teröristlerden E.Y.'nin cesedi de ailesine teslim edildi. Kentten, cenaze aracı temin edemeyen ailenin cenazeyi İstanbul'daki yakınlarının getirdiği araca yüklediği belirtildi.

  • Ege Postası
  • 17.01.2017 - 09:27

Bayraklı İlçesi'ndeki İzmir Adliyesi'nde geçen 5 Ocak'ta meydana gelen saldırıda, adliye otoparkına giremeyen saldırganlar bombalı aracı patlatıp, ardından kahraman polis memuru Fethi Sekin'le çatışmaya girdi. Bir saldırganı vurduktan sonra mermisi bitinceye kadar çatışan Sekin, diğer saldırgan tarafından vurulunca şehit oldu. 12'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde çalışan Musa Can ise silah sesleri üzerine camdan dışarı bakarken vurularak şehit oldu. Saldırıda bulunan iki terörist de etkisiz hale getirildi. Saldırganlardan M.Ç.'nin cesedi, daha önce Muğla'dan gelen babası A.Ç. ve bir yakını tarafından İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak memleketi Kahramanmaraş'a götürülüp bu kentte toprağa verilmişti. Saldırıda öldürülen diğer terörist E.Y.'nin Muğla'da oturan anne ve babası, geçen perşembe İzmir'e gelerek cesedi teşhis etti. Daha sonra ifadelerine başvurulan çift, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile kentte cenaze hizmeti sunan hiçbir firma tarafından araç verilmeyince İstanbul'daki yakınlarına haber verdi. İstanbul'dan İzmir'e gelen bir araca yüklenen ceset, geçen cuma gecesi morgdan teslim alındı. Teröristin nerede toprağa verildiği hakkında bilgi verilmedi.

O teröristin ailesi cenazeyi almaya geldi

Hain saldırının başlatılan soruşturma da devam ediyor. Saldırının ardından olay yerinde yapılan incelemelerde 280 boş kovan bulunduğu öğrenildi. Şehitlerden Fethi Sekin'in vücudunda mermi çekirdeğine rastlanmadığı, diğer şehit Musa Can'ın vücudundan 1 mermi çekirdeğinin çıkartıldığı ve teröristlerin Kalaşnikof mermisi kullandıkları ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.