Dolar 32,4982
%-0.13
Euro 34,9425
%0.33
Altın 2.431,010
%0.32
Bist-100 9.809,00
%0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Gençlik’ten 7/24 mesai

AK Gençlik’ten 7/24 mesai

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları referandum çalışmalarına hızlı başladı. AK gençler 7/24 parolasıyla “EVET” çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları'ndan yoğun mesai

  • Ege Postası
  • 25.02.2017 - 09:51

16 Nisan’da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili AK Parti Gençlik Kolları 7 gün 24 saat parolasıyla çalışmalarını sürdürüyor.  Çeşitli toplantılar ve eğitim çalışmaları düzenleyen gençler referandumda neden evet denmesi gerektiği ve sistemin doğruluğunu anlatıyor.

Yoğun tempo

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel’in başkanlığında gerçekleşen programlar kapsamında son bir haftada sivil toplum kuruluşlarının gençlik organlarıyla buluşmalar, üniversitelerde eğitim toplantıları, gençlik kollarının yeni seçmen birimiyle söyleşiler ile çeşitli ilçelerde genç kürsü çalışması gerçekleştirildi.

16 Nisan’a kadar sahadayız

Gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, “  16 Nisan’da gerçekleşecek referandum için AK Partili gençler olarak yoğun bir çalışma içine girdik. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni vatandaşlarımıza, özellikle genç kardeşlerimize anlatarak referandumda sonucun evet çıkması için çalışıyoruz. Çalışmalarımız kapsamında çeşitli STK’ların gençlik kolları temsilcileriyle kahvaltılı toplantılarda bir araya geliyor, onlara yeni sistemi anlatıyoruz. Ardından saha çalışmalarımız kapsamında üniversitelerde eğitim toplantıları düzenliyor, yeni seçmen birimimiz ile bir araya geliyoruz. Genç kürsü ile ilçelerimizde genç kardeşlerimizle buluşup soruları cevaplıyor ve süreç hakkında bilgilendirmede bulunuyoruz.  16 Nisan tarihine kadar 7/24 parolası belirledik. Gençler olarak 7 gün 24 saat hiç durmadan sahada olacağız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.