Dolar 32,5225
%-0.05
Euro 34,9729
%0.41
Altın 2.435,830
%0.52
Bist-100 9.775,00
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Aliağa'dan çifte mesai

AK Parti Aliağa'dan çifte mesai

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz ve AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ile yönetim kurulu üyeleri saldırıya uğrayan doktoru ziyaret etti. Ardından Dikili ilçesinde şiddet gördüğü eşinden boşanmak isteyen kadını ziyaret edip sahip çıktı.  O saldırıları kınadılar

  • Ege Postası
  • 09.12.2016 - 10:53

Aliağa Devlet Hastanesi’nde, 2 yıl önce ameliyat ettiği hastası tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Osman Saffet Doğanay'ı AK Parti İlçe Yönetimi ziyaret etti.

Bıçaklı saldırıya uğrayan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Osman Saffet Doğanay'ı AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz ve parti ilçe yönetimi hastanede ziyaret etti. 

AK Parti heyeti, Doğanay'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Yapılan saldırıyı kınayan heyettekiler, Başhekim Salim İdris Keleşoğlu ile de görüşerek bilgi aldılar.

Şiddet gören kadına AK Parti sahip çıktı

İzmir’in Dikili ilçesinde şiddet gördüğü eşinden boşanmak isteyen kadını, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz ve AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ile  yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. 

Şiddet gördüğü eşi Hüsnü G.'den (48) boşanmak isteyen Canan G. (45), ailesinin evindeyken eşi tarafından pompalı tüfekle saldırıya uğramıştı. Sol kolundan yaralanan kadın, Aliağa'daki ablasının yanına sığındı. Cezaevindeki eşinin tahliye olduğunda kendisini öldürmesinden korkan Canan G., ablasının evinde kendisini ziyaret eden AK Parti heyetinden bu konuda yardım istedi.

Kadına yönelik şiddetin son derece çirkin bir durum olduğunu ve bu çirkin durumu kınadıklarını belirten AK Partili yöneticiler Canan G.'ye geçmiş olsun dileklerini ileterek, parti yönetimi olarak ihtiyaç duyduğu her konuda kendisine yardımcı olacaklarını ifade etti. İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Çağlar Akıncı ise, Canan G.'ye şiddet gördüğü eşi Hüsnü G.'den boşanması konusunda yardımcı olacağı yönünde söz verdi. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.