Dolar 32,3687
%0.16
Euro 34,9655
%-0.28
Altın 2.325,510
%0.22
Bist-100 9,13
%0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Ar-Ge'de devir teslim!

AK Parti Ar-Ge'de devir teslim!

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Dağ, İzmir'e karşı sorumluluğunun daha da arttığını belirtti. Öte yandan Dağ, görevi kendisi gibi İzmir Milletvekili olan Nükhet Hotar'dan devraldı. Devir teslim töreni Genel Merkez'de gerçekleşti. İzmirli vekilin yerine yine İzmirli bir vekil

  • Ege Postası
  • 30.05.2017 - 13:15

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Dağ, İzmir'e karşı da sorumluluğunun daha da arttığını belirterek, "Hizmetleri, Başbakanımız, milletvekili arkadaşlarımız yeri geldiğinde muhalefetteki arkadaşlar, İzmir'deki belediyelerle hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

İzmir'de Gençlik Kolları İl Başkanı iken milletvekili seçilen Hamza Dağ, (37) 2001 genel seçimlerinde milletvekili seçildi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin oylandığı referandumda saha çalışmalarının yanısıra  greenbox çekim yöntemiyle yaptığı ve sosyal medyadan paylaştığı esprili videolarıyla gündem olmuştu. Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Başkanı olmasıyla ilk kez partide 'genel başkan yardımcılığı' koltuğuna oturdu.

AR-Ge'den sorumlu genel başkan yardımcılığı koltuğunu İzmir Milletvekili Nükhet Hotar'dan devralan Dağ, sorumluluğunun arttığını belirterek, şunları söyledi:

"Ar-Ge çok geniş bir alan ama bildiğimiz bir alan. Uzun zamandır çalışma yaptığımız bir alan. Partimizin bu konuda 15 yıllık bir geçmişi var. O geçmişten yararlanacağız daha yukarılara taşımaya çalışacağız. Her görev bir makamı getirdiği gibi büyük bir sorumluluğu da getiriyor. Omuzlarımızda çok büyük bir yük olduğunun farkındayız. Bu yükü taşıma konusunda elimizden gelenin en iyisi yapmaya gayret edeceğiz. İçinden çıktığımız, halen içinde olduğumuz yaşamaktan mutlu olduğumuz İzmir'e de şu ana kadar yaptığımız görevlerde verdiğimiz hizmetlerde sorumluluğumuz daha da arttığı için daha fazla çalışacağız. Bunu, Başbakanımız milletvekili arkadaşlarımız yeri geldiğinde muhalefetteki arkadaşlar İzmir'deki belediyelerle hep birlikte gerçekleştireceğiz. Önemli olan halkın mutululuğu."

Avukat olan Hamza Dağ'ın öğretmen Zeynep Dağ ile evli. Çiftin, Esra Zümra (11), Zeren Rabia (6) ve Fatıma Zehra (8 aylık) adlı üç kızı var. (DHA)

DEVİR TESLİM YAPILDI

Öte yandan Dağ, AR-Ge'den sorumlu genel başkan yardımcılığı görevini kendisi gibi İzmir Milletvekili olan Nükhet Hotar'dan devraldı. Devir teslim töreni Genel Merkez'de gerçekleşti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.