Dolar 32,5626
%0.07
Euro 34,9865
%0.45
Altın 2.425,080
%0.08
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Başkanı: Başbakan'ı bırak, Buca'ya bak

AK Parti Başkanı: Başbakan'ı bırak, Buca'ya bak

Adalet ve Kalkınma Partisi Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, "Buca Belediye Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nı  eleştireceğine, asli görevini yapmadı. Buca'ya kazandırılan bir gençlik merkezinin çevre düzenlemesini bile söz verdiği halde yapmadı. Ödemiş ve Menderes belediyeleri gelip yaptı. Kendilerine Buca adına teşekkür ederim” dedi. AK Parti başkanı Piriştina'ya seslendi:

  • Ege Postası
  • 16.09.2017 - 08:59

Siyasi teamüllere aykırı bir tutum içine girerek bir belediye başkanının, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nı eleştirmesini talihsizlik ve nezaketsizlik olarak değerlendiren AK Parti İlçe Başkanı Arslan, ' Siyasetin nezaket kurallarına göre bir ilçe belediye başkanının, Başbakan'ı eleştirmesini doğru bulmam. Kaldı ki, ortada özür dilenecek bir durum da yok. Yuhalama da yok. Ortamı geren maalesef Büyükşehir Belediye Başkanıydı. Sayın Levent Piriştina önce Buca'ya sahip çıkmalıydı. İlçeye bir gençlik merkezi açılıyor. Temel atma töreni yapılıyor. Başbakan geliyor. Söz verdiği gibi gençlik merkezinin çevre düzenlemesini yapmasını beklerdik. Sayın Piriştina üzerine vazife olmayan işleri bırakıp Buca’ya baksın. Halk belediyeden şikayetçi. Temizlik yok. Yollarda yürünmüyor. Yağmurda vatandaş sokağa çıkamıyor. Parklar bakımsızlıktan perişan durumda. İlçenin bir dünya problemi varken başbakanı eleştirmek senin neyine algıyı bırak işini yap” diye konuştu.

BUCA İÇİN DOLAŞIYORUZ

AK Parti Buca teşkilatı ile beraberlerinde İzmir milletvekilleri olduğu halde, ilçede mahalle ve muhtar ziyaretlerini Buca için yaptıklarına dikkat çeken Mustafa Arslan, ' İlçenin sorunlarına çözüm buluyor, vatandaşların dertlerini dinliyoruz. Muhtarlarımızın taleplerini yerine getiriyoruz. Siyasi bir kaygımız yok. Yeter ki Buca kazansın" dedi.

Piriştina'nın AK Partili milletvekillerinin Buca turu için "Gezsinler ama sonuç değişmez. Yerel seçimlerde AK Parti'ye gereken yanıtı vereceğiz" sözlerine bir anlam veremediğini ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Arslan, şöyle dedi;

"Belediye Başkanı'nın, Buca'ya hizmet götürmemizden memnun olması lazım. Seçim dönemi değil ki, propaganda için gezelim. Hizmetin yanıtını vereceğiz demek ne demek. Kaldı ki, kimse Buca halkı adına 2019 için bugünden konuşamaz. Demokrasilerde halkın oyuna ipotek koyulmaz. Biz her zaman vatandaşın tercihlerine saygı duyduk Yine duyarız. Kendisine tavsiyem algı oluşturmayı bıraksın, bari  kalan bir yıl için Bucayı düşünsün."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.