Dolar 32,5626
%0.07
Euro 34,9290
%0.29
Altın 2.427,850
%0.19
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Başkanı'ndan belediyeye sert gönderme

AK Parti Başkanı'ndan belediyeye sert gönderme

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, TOKİ, baraj, okul, cami ve Yukarıköy Restorasyon projelerinin hızlandırılması için Ankara’ya gitti. Bilgi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve bakanlıktan bürokratlarla görüşecek. CHP'li Belediyeye gönderme yapan Başkan Bilgi, "Başkan yüzde 85'in belediye başkanı olduğunu söylüyor. Böyle bir mantık olur m? Biz yüzde 100'ün belediye başkanıyız" dedi. AK Parti Başkanı'ndan belediyeye sert gönderme

  • Ege Postası
  • 04.10.2017 - 12:31

Narlıdere’de TOKİ’ye ait 56 dönümlük arazinin imar planı mart ayında askıya çıkmıştı. Hiçbir itirazın yapılmadığı imar planları bakanlık tarafından onaylanarak yürürlüğe girdi. TOKİ Narlıdere arazisinin imar planının onaylanmasının ardından sıra projenin hazırlanması ve ihale sürecine geldi. Aslan Bilgi TOKİ yetkilileri ile görüşerek çalışmaların hızlandırılmasını isteyecek. Başkan Bilgi TOKİ konutlarının yapılmasıyla beraber ev fiyatlarının çok yüksek olduğu Narlıdere’de dar gelirli vatandaşların ucuz konut sahibi olacağını belirtti.

ALİ ONBAŞI BARAJI’NDA PROJE ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR, İHALEYE ÇIKACAK

2016 yılında proje ihalesi gerçekleşen Ali Onbaşı barajında çalışmalar devam ediyor. Devlet Su İşleri (DSİ) 2017 yılında çalışmalarına başladığı baraj projesini hazırladıktan sonra yapım ihalesine çıkacak. Barajın dolgu kısmında Narlıdere halkının vakit geçirebileceği bir rekreasyon alanı oluşturulacak. Barajın tamamlanmasıyla birlikte Narlıdere’de taşkınlar son bulacak.

YUKARIKÖY’DE RESTORASYON BAŞLIYOR

Yukarıköy Tahtacı Alevileri mahallesinde, mahalle sağlıklaştırma projesi kapsamında 11 adet evin restorasyon çalışmaları başlıyor. Restorasyon çalışmalarında Şirince ve Birgi örnek alınacak. Proje İzmir valiliği Doğal Kaynakları ve Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından belediye ve kaymalık ile koordineli olarak yürütülüyor.

NARBEL VE NARKENT CAMİ PROJESİ

13 yıldır imar problemlerinden dolayı hayata geçirilemeyen Narbel-Narkent cami projesi de bu yıl çözüme kavuşuyor. Çevre şehircilik bakanlığından cami için gerekli izinler alındı. Camiyi yaptıracak olan hayırsever vali ile tanıştırıldı. Caminin projesi hazırlanacak ve yılsonuna kadar inşaata başlanacak.

BİZ SÖYLEMEYENE KADAR BELEDİYE YAPMIYOR

Narlıdere Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Narlıdere Demokrasi Meydanı projesi için yıkım çalışmalarına başlandığını belirten Aslan Bilgi, “Bu proje Narlıdere Belediye Başkanı'nın 3 dönemdir seçim vaatleri arasında yer alıyor. Biz projenin başlaması için onlarca defa çağrıda bulunduk kendisine. Ancak 3. dönemin sonunda başlayabildi. Sahilde insanların faydalanabileceği çay bahçeleri yapılması için birkaç kez çağrıda bulunduk. Sahilde yapmasa da parkların içinde birkaç çay bahçesi yaptırdı. Umarım sahilde de bir an önce yapar. Biz söylemeyene kadar bir şey yapmıyorlar. Birilerinin teşvik etmesi gerekiyor. Biz de muhalefet olarak üstümüze düşeni yapıyoruz. Belediyenin vatandaşın lehine yaptığı her projeyi destekleriz. Yapmadıklarını da hatırlatırız. Maksadımız Narlıdere’ye hizmet edilmesini sağlamak. Hükümet olarak bunun için ne destek gerekiyorsa da vermeye hazırız. Biz Narlıdere teşkilatı olarak da Narlıdere halkımızın yaşam refahını yükseltecek projeler yapmak için çabalıyoruz. Narlıdere’ye hükümetin her türlü imkanlarını getirmek için çalışıyoruz. Bu konuda da ciddi bir mesafe kat ettik” dedi.

YÜZDE 85’İN DEĞİL YÜZDE 100’ÜN TEMSİLCİSİYİZ

16 Nisanda yapılan başkanlık referandumu sonrasında gerçekleşen ilk mecliste ‘Ben yüzde 85’in belediye başkanıyım’ diyen Narlıdere belediye başkanına göndermede bulunan Aslan Bilgi, “Biz sadece bir kesimin temsilcisi değiliz. Kimseyi ayrıştırmıyoruz. Biz yapacağımız projeleri sadece Ak Partililer için de yapmıyoruz. Böyle bir mantık olur m? Bizim hizmetlerimizden AK Partili, CHP’li, MHP’li, HDP’li veya başka bir partili olsun her vatandaş faydalanacak. Biz İktidarımızı temsilen burada görev yapıyoruz ve bu ilçede yaşayan her ferdi gözetmek zorundayız. Biz bunu düşündüğümüz için 14 yıldır iktidardayız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.