Dolar 32,3657
%0.15
Euro 34,9440
%-0.35
Altın 2.325,400
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Bayraklı'da Hızal'dan 'Z' raporu!

AK Parti Bayraklı'da Hızal'dan 'Z' raporu!

AK Parti Bayraklı'nın yeni başkanı Özgür Hızal, Ege Postası'nı ziyaret etti, geride kalan 2 ayın 'Z' raporunu çıkardı. Hızal hem küskünleri yeniden partiye kazandırıyor, hem de yarın seçim olacakmış gibi çalışan bir teşkilat oluşturuyor. AK Parti Bayraklı'nın yeni başkanı geride kalan iki ayı anlattı

  • Ege Postası
  • 13.12.2016 - 12:38

EGE POSTASI - AK Parti'de gçemiş dönemlerde parti içi sancının en yoğun hissedildiği ilçelerden olan Bayraklı'da Ekim ayının başında teşkilatın emanet edildiği avukat Özgür Hızal, çalışmalarını sürdürüyor.

Yönetimini oluşturan ve alan çalışmalarına başlayan Hızal bir yandan da küskünleri yeniden kazanmak adına mesai harcıyor.

Ege Postası'nı ziyaret eden Hızal, Genel Yayın Yönetmeni Sercan Avcı ve Köşe Yazarı Mithat Umutoğulları'na çalışmaları değerlendirdi.

Ege Postası'na geride kalan 2 ayın 'z' raporunu çıkaran Hızal şunları söyledi;

" Teşkilatı, Bayraklı'yı kapsayan bir yönetim oluşturduk. Bunu yaparken görev almış tüm eski isimlerle görüştük. İlçede ileri gelen partililerle görüştük. Yönetim bu şekilde oluştu. Yönetimde tecrübeli isimlerde var. Gençlerde var.  Bayraklı'yı kapsayan bir yönetim. 

ESKİLERİ TEK TEK ARIYORUM

Bayraklı'da dinamik bir teşkilat yapısı var. Ufak tefek kırgınlıklar oldu. Giderilmesi noktasında çalışıyoruz.Kimseye önyargıyla bakmıyoruz. Herkese kapımız gönlümüz açık. Geçmişte görev alan tüm  arkadaşları tek tek arıyorum. Herkesin davaya katkısı olacağını düşünüyorum. Az ya da çok herkesin bir katkısı vardır. Siyasetin temeli insan. Ne kadar çok kişiyle yaparsanız etkisi o kadar fazla olur. Birbirimize şans vermemiz gerekiyor. 
 

MECLİS GRUBUYLA UYUMLUYUZ

Başarılı bir teşkilat yapısı kurduk. 30 asil 30 yedek yönetim kurulu üyemizin tamamının bir görevi var. Hepsi görevini yapıyor. 23 mahallemizin tamamında toplantı yaptık. Mahalle başkanlarımızı atıyoruz.Meclis grubumuzla uyumlu koordineliyiz. Hepsinin katılımıyla toplantı yapıyoruz. 

YARIN SEÇİM OLACAK GİBİ KAMPANYA YAPIYORUZ

Yarın seçim olacak gibi kampanyamızı sürdürüyoruz. Önümüzde referandum var. Sonra yerel, genel seçim var. Seçim kampanyalarında oldum hep. Seçim kampanyası yürütüyormuş gibi ilçe teşkilatı yaratmak istiyorum. 

SIRF MUHALEFET OLSUN DİYE MUHALEFET YAPMAYIZ

Parti olarak muhalefet kültürü olmayan bir partiyiz. Hep iktidardayız. 15 yıldır bu ülkeye çok önemli işler yaptık. Bu anlamda muhafalette olduğumuz Bayraklı'da muhalefet anlayışımız iktidar havasında olacak. Faydalı işlerde belediyenin yanında, ilçeye zarar verecek proje ve çalışmalarda ise  karşısında olacağız. Sırf muhalafet olsun diye muhalefet yapmayız. Bayraklılının lehine olan hususlarda doğruların yanında, yanlışların karşısında olacağız.

YER ARAYIŞIMIZ VAR

İlçe binası noktasında arayışlarımız var. Kriterlerimiz var. Vatandaşın çok rahat gelmesi gerek. Ulaşımı kolay olmalı. Partililerin rahat etmesi, yöneticilerin rahat çalışması gerek. Daha iyi bir yer için çalışmalarımız sürüyor."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.