Dolar 32,3623
%0.14
Euro 35,0754
%0.03
Altın 2.324,300
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Bornova'dan rozet şov!

AK Parti Bornova'dan rozet şov!

AK Parti Bornova İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen törenle AK Parti’ye yeni katılan partililere rozetlerini AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve AK Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin taktı. 600 kişi için toplu üye katılım töreni

  • Ege Postası
  • 10.01.2017 - 13:58

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin’in organize ettiği “AK Partiye Toplu Katılım ve Rozet Takma Töreni”ninde değişik partilerden toplu üye katılımı gerçekleştirildi.
Yaklaşık 600 kişi düzenlenen törenle AK Parti saflarına katıldı. Pınarbaşı Topkapı Garden Salonunda düzenlenen törene Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Abdurrahman Tosun, Nazmi Yılmaz, H.Ali Karaman, Mehmet Tozlu,  AK Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin ve AK Parti Yöneticileri ve AK Parti Bornova Meclis üyeleri Özen Kızılırmak, Cesim Çelik, Mehmet Arıcı, İsmail Bedir, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Eski İlçe başkanı, Kurucular, Mahalle başkanları ve partililer katıldı.
Toplu katılım töreninde Divan Başkanı AK Parti İl Başkan yardımcısı Abdurrahman Tosun, Ozan Bulut, Abdülhamit Aktaş ve Perihan Aras’tan oluşan Divan Kurulu oluşturuldu.


“HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ”


Törende konuşan AK Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin, Türkiye’de çeşitli sorunlar yaşandığını belirterek, “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. 17-25 Aralık süreciyle hedefe ulaşamayanlar, 15 Temmuz’da hiç beklemedik şekilde karşımıza çıktılar. Fakat doğal Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve aziz milletimiz sayesinde Osmanlı  tokadını yiyerek adeta duvara tosladılar. İnşallah bundan sonra partimize yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte, hareketimizi en üst  noktaya ulaştıracağız” dedi.
AK Partinin her geçen gün daha da güçlendiğini ifade eden Başkan Keskin, Bornova’da gerçekleşen toplu üye katılımın da bunun bir göstergesi olduğunu vurguladı. Partilerine katılımlarından dolayı yeni üyelere teşekkür eden Başkan Keskin “Tam iki yıl önce sizlerle birlikte göreve başlayarak teşkilat faaliyetlerimizi genel merkez ve il başkanlığımızın koordinasyonunda sürdürdük. En zor dönemimiz olan 7 Haziran sonrası bile hız kesmeden çalışmalarımızı devam ettirdik. Şükürler olsun ki sizlerin azim ve gayretiyle 1 Kasım seçimlerinde oyunu en fazla arttıran metropol ilçe olduk. Teşkilat performans sistemine göre Bornova olarak 5 kere üst üst üste il birincisi olduk. Diğer aylarda da hep ilk üçte yer aldık. Bir çok program, organizasyon ve toplantılar yaptık. Ama bu gün çok daha anlamlı, çok daha önemli bir toplantıyı icra ediyoruz. Bu gün birazdan aramıza katılacak 600 yeni üyemiz var. Büyük bir bölümü diğer siyasi partilerden ayrılarak AK Parti ailesine katıldı. Bir kez daha kendilerine şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“MESELE MEMLEKET MESELESİ”


Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde bu birlik ve beraberliğin çok önemli ve çok anlamlı olduğunu düşündüğünü ifade eden Başkan Keskin “Artık sen ben meselesi yok, artık mesele memleket meselesi. Şimdiden yeni üyeliğin başta ülkemize ve milletimize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Benim Bornova İlçe Başkanı olarak siyasi felsefem şu; Vatanımız, milletimiz, geleceğimiz, barağımız, ezanımız, birlik ve beraberliğimiz için Allah rızası için fedakarca çalışacağız, ama asla karşılık beklemeyeceğiz. 14 yıllık iktidar sonrasında  %50 oy alabilmenin temel sebebin bu olduğunu düşünüyorum.Ülkemizin içinde bulunduğu durumu göz önüne aldığımızda bu günkü birlik ve beraberliğin siyasi bir birlikteliğin daha ötesinde bir öneme haiz olduğunu düşünüyorum.Yakın bir süre içinde olacak olan Referandum sürecinde yine prensiplerimiz doğrultusunda fedakarca çalışacağız ve alın teri dökeceğiz. Ardın dan da 2019 yerel seçimlerine odaklanarak çalışmaları sürdüreceğiz. İnşallah 2019 da hem Bornova hem de büyükşehir belediyesini alarak bu kente hizmet getireceğiz” dedi. Toplu katılım töreni pilav ayran ve lokma ikramlarının ardından sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.