Dolar 32,3738
%0.17
Euro 34,9828
%-0.23
Altın 2.326,130
%0.25
Bist-100 9,09
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Buca'dan anlamlı turnuva

AK Parti Buca'dan anlamlı turnuva

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı örnek bir projeye daha imza attı. Buca'da yaşayan engelli vatandaşları hayata dahil etmek için "Engelleri aşıyoruz" sloganıyla futbol turnuvası düzenlendi. Katılımcılar ve sponsorlardan elde edilen gelirle engelli vatandaşlar için akülü araçlar alındı.

  • Ege Postası
  • 09.07.2017 - 14:39

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı Sosyal İşler Birim Başkanı Gülay Sakartepe tarafından hayata geçirilen proje ilçede hem farkındalık yarattı hem de ihtiyaç sahibi engellileri yeni bir hayata kavuşturdu. Buca'da yer alan 10 mahallenin kurduğu futbol takımları Şirinyer Lisesi'nde karşı karşıya geldi. Bucalıların da yoğun ilgi gösterdiği maçlarda kıyasıya rekabet eden 4 takım eleme usuluyla finallere kalmayı başardı. Kıran kıran geçen final maçlarını ise UEFA kokartlı ünlü hakem Bülent Demirlenk yönetti. Yıldız Mahalle Takımı'nın birinciliğe ulaştığı final maçının ardından, AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan ve Buca Kaymakamı Fecri Fikret Çelik'in de katıldığı törende ise duygusal anlar yaşandı. Engelli vatandaşların akülü araçlarına kavuştukları o anlar gerek futbolcuları gerekse izleyicileri duygulandırdı.

Ayrıca birincilik kupasını kaldıran Yıldız mahallesi futbol takımı da kazandıkları para ödülünü kampanya dahilinde bağışladılar. Törende konuşan AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, Bucalılar'ın hayrına ve menfaatine olacak çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belirtti. Arslan, "Biz Buca'yı evimiz, Bucalı hemşerilerimizi ailemiz olarak görüyoruz. Ne kadar birlikte hareket edersek ailemiz o kadar mutlu olur. Bundan dolayı her zaman herkesle beraber Buca için projeler üretmeye, hayata geçirmeye ve destek olamya devam edeceğiz. Bugün bu araçları hediye etmemize yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum bu örnek projeye elimizden geldiğince devam edeceğiz ne kadar çok vatandaşımızı mutlu edebilirsek bizler de o kadar mutlu oluyoruz" dedi. Kaya da Buca ilçe teşkilatının yaptığı örnek projeyle gönülden yaptıkları çalışmalara bir yenisini daha eklediklerini belirterek bir dahaki turnuvada oynamak istediğini söyledi. Proje kapsamında elde edilen gelirle ilk etapta 4 akülü engelli aracı ile down sendromlu bir çocuk için akülü  ve uzaktan kumandalı özel bir araç alındı. Projeyi yürüten Sakartepe, kampanya kapsamında 7-8 aracın daha ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırılacağını belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.