Dolar 32,3279
%0.24
Euro 35,0469
%-0.21
Altın 2.282,880
%0.23
Bist-100 8,98
%2.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de 200 kişilik Ankara çıkarması

AK Parti'de 200 kişilik Ankara çıkarması

AK Parti İzmir İl Teşkilatı’na mensup yaklaşık 200 partili Ankara’ya gitti. Kafile önce TBMM'ye gitti, ardından Genel Merkez'e geçti. Başbakan Binali Yıldırım'la yemekte bir araya gelinirken, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Bilal Doğan konuşmasıyla büyük alkış aldı. AK Parti İzmir'de 200 kişilik grup Başbakan'la bir araya geldi

  • Ege Postası
  • 21.02.2017 - 16:11

EGE POSTASI - AK Parti İzmir'de Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Bilal Doğan önderliğinde Ankara'ya gerçekleşen ziyarette, belediye başkanları, il yöneticileri ve kentteki belediyelerde meclis üyeliği görevinde bulunanlar yer aldı.

Ankara'ya gelen kafileye milletvekilleri eşlik etti. TBMM'nin Dikmen Kapısı’nda buluşan partililer grup toplantısına katılarak Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım’ı dinledi.

İzmir'den gelen kafile daha sonra Genel Merkez'e geçti. Başbakan Yıldırım İzmir'den gelen teşkilat mensuplarına yemek verdi. Basına kapalı gerçekleşen yemekte AK Parti İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Atilla Kaya, Hamza Dağ ve Necip Kalkan da yer aldı. 

DOĞAN DAMGA VURDU

Yemek sonrası İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Bilal Doğan, konuşma yaptı. Doğan şunları söyledi;
"Bizler meclis üyeleri olarak ilçelerimizde bölgelerimizde belli yerlere gelmiş donanımları olan arkadaşlar olarak kentin sorunlarını bilen sorunların çözümü için vekillerimize başkanlarımıza size ulaştıran bir grubuz. Vatandaşın sıkıntılarını birinci elden aktarıyoruz. Referandum süreci içinde meclis üyelerimiz belediye başkanlarımız il ve ilçe teşkilatlarımız vekillerimiz gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sizlere söz veriyoruz oy patlaması yapacağız. İzmir hiçbir seçimde olmadığı kadar heyecanlı. Sandıklardan 'evet' çıkarmak için çalışıyoruz. Referandum sürecinde teklifi anlattıkça İzmir'de 'hayır' oylarının azalacağını görüyoruz. Size söz veriyoruz. Hep birlikte 'evet' diyoruz. Evet, evet, evet...Valahi evet..."

AZİZ BEY KESİN EVET DER
Başbakan Yıldırım da teşkilata seslendi. Referandum sürecine yönelik mesajlar veren Yıldırım'ın, " Bilal Bey, burada konuştuğu gibi Büyükşehir Meclisi'nde de konuşuyorsa Aziz Kocaoğlu kesin evet der" dediği ve salondan büyük alkış aldığı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.