Dolar 32,5120
%0.2
Euro 34,7373
%0.05
Altın 2.489,540
%1.11
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de balkon siyaseti

AK Parti'de balkon siyaseti

İzmir'de Salhane'deki parti binası Bornova Üniversite Caddesi'ne taşınan AK Parti balkon siyaseti yapacak. 7 katlı binanın birinci katına 10 metre uzunluğunda iki metre genişliğinde balkon yaptırıldı. Balkonun baktığı bin metrekarelik alanda 8 bin kişiye hitap edilebilecek. Parti Genel Merkezi örnek alındı...

  • Ege Postası
  • 21.02.2017 - 11:54

AK Parti İzmir'de gelişen teknoloji ile birlikte akıllı binaya taşındı. Güvenlik önlemlerinin artırıldığı partiye giriş kart sistemi ve turnikelerle sağlanacak. Her kart her odayı açamayacak. zemin, 1, 2 ve 7. katta hizmet verecek olan partide ziyaretçiler için ücretsiz sıcak yemek servisinin yapıldığı kafeterya oluşturuldu. 2 bin kişilik konferans salonun yanısıra üç eğitim salonu yer aldı.

Salonlara '15 Temmuz Şehitleri', 'Erol Olçok' ve 'Fethi Sekin' adları verildi. 12 il başkan yardımcısı ayrı odalarda çalışma imkanı bulurken kadın ve gençlik kollarının odaları geniş tutuldu. Geniş alana yayılı partide anons sistemi kuruldu. Binanın en dikkat çeken özelliği ise balkonu oldu. AK Parti Genel Merkezi örnek alınarak apartmanın birinci katına 10 metre uzunluğunda 2 metre genişliğinde önü yaklaşık bin metrekarelik otopark alanına bakan balkon yaptırıldı. Siyasi literatüre AK Parti ile giren ve her seçim sonrası yapılan balkon konuşmalarının İzmir'de de yapılacağı öğrenildi.

Balkona konan 20 metrekarelik LED ekrandan gün boyu yazı ve görüntü ile parti propagandası yapılıyor. Resmi açılışı Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılacak olan parti binası bir ay önce faaliyete geçti. Binayı ziyaret eden bakanlar en çok balkonu beğendi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.