Dolar 32,5443
%0.01
Euro 34,9780
%0.43
Altın 2.429,320
%0.25
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’de ‘Profil’ sancısı

AK Parti’de ‘Profil’ sancısı

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı’nın Facebook’taki resmi sayfasında, profil resmi olarak Konak manzarası ve İlçe Başkanı Mustafa Arslan'ın fotoğrafının kullanılması şaşırtıyor. Geçen hafta değiştirilen profil fotoğrafına partililerden tepki yağıyor. Partililerden tepki yağıyor

  • Ege Postası
  • 07.07.2017 - 11:45

EGEPOSTASI – Sosyal medya kullanıcılarının, kendilerine ait sayfalarda tercih ettiği ilginç fotoğraflara, AK Parti Buca İlçe Başkanlığı da eklendi. Profil resmi olarak Buca yerine, Konak’ta, Asansör dolaylarından çekilmiş bir manzara karesi üzerine, İlçe Başkanı Mustafa Arslan’ın fotoğrafına yer verilmesi şaşırttı.

Sayfaya geçen hafta konulan, “İmkansız yoktur inanınca… Yeniden efsane olacak Buca” satırlarının yer aldığı fotoğrafa tepki geldi. Daha önce meclis üyeleriyle yaşadığı polemikle de dikkat çeken Arslan’a tepki gösteren bazı partililer, “Başkan, kendi fotoğrafını, partinin sayfasında kullanarak, kendisini partinin önüne mi geçirmek istiyo? Ayrıca Buca’dan bir fotoğraf bulamadı mı ki Konak manzarasını tercih ediyor” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.