Dolar 32,5616
%0.07
Euro 34,9857
%0.45
Altın 2.430,820
%0.32
Bist-100 9.745,00
%0.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’de şok istifa

AK Parti’de şok istifa

Karabağlar Belediye Meclisi’nin AK Partili Üyesi Osman Çokcan, partisinden istifa etti. Çokcan, siyasi yaşamına bağımsız olarak devam edeceğini söyledi. Karabağlar'da yaprak dökümü devam ediyor

  • Ege Postası
  • 01.08.2017 - 14:30

EGEPOSTASI – Karabağlar AK Parti'de yaprak dökümü yaşanıyor. Geçtiğimiz aylarda AK Partili Belediye Meclis Üyesi İsmail Taş istifa ederek CHP'ye katılmıştı. Ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü’ne ilişkin söylediği sözler nedeniyle eleştiri oklarına hedef olunca, partisinden istifa etmek zorunda kalan Karabağlar Belediye Meclisi’nin AK Partili diğer üyesi Emrullah Kavuz'un ardından parti bir istifa şokuyla daha sarsıldı.

KENDİME ÖZEL SEBEPLERİM VAR

Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Osman Çokcan, partisinden istifa etti, istifa dilekçesini dün partisine sundu. Egepostası’na konuşan Çokcan, partisine duyduğu kırgınlık nedeniyle istifa ettiğini belirtti. Çokcan, “Kendime özel sebeplerim var. Bu yüzden istifa ettim” dedi. Çokcan, CHP ya da bir başka partiye geçip geçmeyeceği yönündeki soruya ise, “CHP’ye geçmeyi düşünmüyorum. Hiçbir partiyi düşünmüyorum. Bağımsız olarak devam edeceğim" diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.