Dolar 32,3257
%0.23
Euro 35,0767
%-0.13
Altın 2.306,870
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de üç ilçede süreç neden uzadı'

AK Parti'de üç ilçede süreç neden uzadı'

AK Parti, İzmir'de son iki yerel seçimde "Kesin kazanırız" iddiasıyla yola çıktığı Bergama, Bayraklı ve Karabağlar'da yeni ilçe başkanı için süreci uzatma kararı aldı. Üç ilçede de sağlam strateji yürütecek, teşkilatı kucaklayacak, etkin muhalefet yapacak ilçe başkanı aranıyor. AK Parti o profilde başkan arıyor...

  • Ege Postası
  • 26.09.2016 - 16:11

EGE POSTASI - AK Parti İzmir'de ilçe başkan ve yönetimlerinin istifaları alınan Bergama, Bayraklı ve Karabağlar'da henüz bir atama yapılamaması kafaları karıştırdı.

Önce İzmir koordinatörü Mustafa Köse gelip ilçe teşkilatlarına yönelik temayül yapmıştı.

Öne çıkan isimlerin Ankara'ya çağrılması beklenirken bu kez de Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım Cuma günü kente gelmiş ve Pazar gününe kadar, mevcut ve eski milletvekilleri, belediye başkanları, teşkilatta görev almış birçok isim ile bire bir görüşmeler yapmıştı.

PROFİL ŞEKİLLENDİ

Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre, Genel Merkez  partinin son iki yerel yerel seçimde "Kesin kazanırız" iddiasıyla yola çıktığı Bergama, Karabağlar ve Bayraklı'yı sağlam streteji yürütecek, teşkilatı kucaklayacak, etkin muhalafet yapacak bir isme emanet etmek istiyor.

İl başkanı Bülen Delican'ın raporu doğrultusunda Genel Merkez acele karar vermek istemiyor. Geçmiş atamadan sonra 3 ilçede de yaşanan sıkıntılar göz önüne alınarak parti hata yapmak istemiyor. Genel Merkez teşkilatın bir çok kademesinden STK'lara kadar fikir danışarak yeni ilçe başkanı için karar vermek istiyor.

İŞTE ÖNE ÇIKAN İSİMLER

Öte yandan günlerdir yapılan çalışmalar sonrası Karabağlar'da  Aykut Dikencik, Engin Uğurlular, Bünyamin Demir ve Kazım Erten, Bayraklı'da Bilal Kırkpınar, Halil Polat,Tanfer Kemerli, Özgür Hızal ve Veysel Güldoğan, Bergama'da Hakan Koştu, Ahmet Dağdelen ve Melih Sağlam Başoğlu isimleri öne çıktı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.