Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de yeni başkan belli oldu

AK Parti'de yeni başkan belli oldu

AK Parti Bayraklı İlçe Kadın Kolları'nda yeni yönetim belli oldu. Kadın kolları başkanlığına Dilek Yıldız atandı.

  • Ege Postası
  • 05.02.2017 - 11:10

AK Parti Bayraklı İlçe Kadın Kolları yeni başkanı ve yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Başkan Dilek Yıldız, referandumda neden evet denmesi gerektiğini kapı kapı gezerek anlatacaklarını söyledi. 

AK Parti Bayraklı Kadın Kolları İlçe Başkanı Dilek Yıldız,  referandum için hemen çalışmaya başlayacaklarını belirterek, şunları söyledi: 

“Çalışmalarımızı sadece yönetimimizle değil tüm kadınlarımızla yapacağız. Tüm mahallelerimizde gönüllü kadınlarımızla önümüzdeki referandum seçiminde çalışmaları göğüsleyeceğiz. Bizler her sokağa girerek, her kapıyı çalarak 'evet'in ülkemiz için neler ifade ettiğini anlatarak muhalefetin, ihanet gruplarının ve sosyal medyanın yalan yanlış söylemlerini çürüteceğiz. Yani, 'hayır'larına karşı 'evet'i sadece 'evet' olarak değil, neden evet olması gerektiğini anlaşılır, net ve şeffaf bir biçimde anlatacağız. Tüm kadınlarımızla birlikte seçim için hazır kıtayız."   

Başkan Dilek Yıldız başkanlığındaki 30 kişilik AK Parti Bayraklı ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: 

"Seval Yıldız, Özlem Yarımay, Ebru Mert, Aylin Üyücü, İpek Kurt, Şefika Yıldız, Berna Ercan, Gönül Semiz, Aysel Vizeli, Gülşah Gözde, Gülten Yaşlak, Şerife Dağcı, Meryem Haşimoğlu, Reyhan Öztürk, Zeynep Kurtoğlu, Şengül Baysal, Aysel Kudat, Dilek Kızılırmak, Sevil Özyurt, Ayşenur Doğanbey, Sema Çelik, Cemile Özay, Arzu Bahadır, Meryem Yorulmaz, Pınar Çağın, Semra Koçak, Nermin Doğan, Zuhal Yılmaz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.