Dolar 32,5542
%0.13
Euro 34,8938
%0.66
Altın 2.436,280
%0.14
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’den Halep'e yardım kampanyası

AK Parti’den Halep'e yardım kampanyası

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nca düzenlenen ve AK Parti İzmir İl Sosyal Politikalar Başkanı Adnan Yılmaz’ın koordinasyonunda yönlendirilen; tüm halka açık bir katılımla büyümesi beklenen "Halep’e bir el de sen uzat" yardım kampanyası AK Parti İzmir teşkilatlarının katkıları ile sürdürülüyor.

  • Ege Postası
  • 31.12.2016 - 13:42

İzmir’den toplanan yardımları; yemek, giyim ve kullanım eşyaları olmak üzere kategorize edilerek içi kardeşlik merhamet, vicdan ve insanlık yüklenen tırlarla ilgili konuşan AK Parti İzmir İl Sosyal Politikalar Başkanı Adnan Yılmaz, “Şu an itibari ile sadece AK Parti teşkilatlarımızdan gelen yardımlar ile 3 tır yardım malzemesini Halep'ten İdlib'e gelen 40 bin ihtiyaç sahibi Suriyeliye ulaştırmak üzere hazırladıklarını bildirdi. Yılmaz, "Şimdiye kadar, Halep operasyonu başladığı günden bu yana Kızılay aracılığıyla Suriye'ye 575 tır insani yardım malzemesi girdi. Diğer sivil toplum kuruluşlarıyla beraber toplam bizim tırlarımızla beraber binin üzerine çıktı. Önümüzdeki 2 hafta içerisinde yardımlarımızı toplamaya devam edeceğiz. Bu büyük bir yardım seferberliği... Anadolu'daki yardımsever milletimiz bu acıya bigane kalmadı. Teşkilatlarımızın başlattığı yardım kampanyasını duyan herkes katkı sağlamak istiyor. Bu da bizi memnun ediyor. Tüm halkımızdan Halep’teki kardeşlerimiz için kıyafet, ısınma ve yiyecek ihtiyaçlarını karşılayacak bağışları bekliyoruz. Göndereceğimiz yardımlar halkımıza açık bir kampanya olarak planlanmıştır. Kampanyamıza destek vermek isteyen vatandaşlarımıza bir form doldurtarak yardımlarını teslim alıyoruz. Bu bilgi formu sayesinde yardımın ulaştığı yerin bilgisini de; yardımda bulunan kişilerle birebir iletişime geçerek belirtmeyi hedefliyoruz. Yine kampanyamıza yardımda bulunmak isteyen herkes bize 0232 4256161 numaralı telefondan ve ‘[email protected]’ adreslerinden bize ulaşabilirler" ifadelerini kullandı.

Mağdur Halep’li kardeşlerimize destek olacağız

Gerçekleştirilen yardımlara ilişkin Yılmaz; "Türk halkının ve sayın Cumhurbaşkanımızın Suriye için ne kadar çalıştığını biliyoruz. Hem şehit veriyoruz hem de milyarlarca dolar harcama yapıyoruz. Halep’te gördüğümüz, seyrettiğimiz manzara tahammül edilir gibi değildi. Böyle bir drama seyirci kalamazdık. Hiç değilse insanlıktan yana tavrımızı belli edelim dedik ve böyle başladık. Ama herkesin sahip çıkmasıyla, bütün teşkilatlarımızın bu işe katılımıyla bir birliktelik oluştu. Biz sadece ortaya bir fikir sunduk ama bütün teşkilatlarımız sahip çıktı. Biz millet olarak mazlumlara yardım etmeyi severiz. Yaptığımız yardımlar belki deniz içerisinde bir damla ama biz burada Karınca’nın Hz. İbrahim’e taşıdığı bir damla su gibi tarafımız belli olsun, mazlumun her daim yanında olduğumuz, kardeşlerimizin acısını bir nebzede olsa paylaştığımız belli olsun istedik." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.