Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9831
%-0.23
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,07
%-0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'den Selvitopu'na: 'Beceriksizliğini bu yolla örtbas ediyor'

AK Parti'den Selvitopu'na: 'Beceriksizliğini bu yolla örtbas ediyor'

Karabağlar Belediyesi'nde gerçekleşen son değişiklik ve atamalar CHP içinde kriz yaratırken, AK Parti'den de tepki geldi. Gelişmeleri "Koltuk kavgası" olarak niteleyen AK Parti'li Meclis Üyesi Bünyamin Demir, "Başkan Selvitopu beceriksizliğini görev değişiklikleriyle örtbas ediyor" dedi. Karabağlar'da 'revizyon'a AK Parti'den tepki:

  • Ege Postası
  • 20.06.2017 - 16:55

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Karabağlar Belediyesi'nde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir dizi atama sonrasında Başkan Muhittin Selvitopu bürokrat kadrosunda flaş değişikliklere gitmişti. Gelişmelerin ardından duruma tepki gösteren CHP'li meclis üyelerinin istifasıyla birlikte yeni bir kriz de kapıya dayandı.

Karabağlar'da CHP'li meclis üyelerinden tepki stifası Karabağlar'da süper yetkili özel kalem

Belediyede bünyesinde gerçekleşen rotasyon sonrasında duruma tepki gösteren CHP'li meclis üyeleri Bülent Sözüpek, Ali Bartu ve Emel Tangobay ihtisas komisyonlarındaki görevlerinden isitfasını sundu. Yaşananlar, yine geçtiğimiz yıl 6 CHP'li meclis üyesinin istifası ve CHP içinde yaşanan krizi akıllara getirirken, bu kez de krize AK Parti'den tepki geldi.

DEMİR: KOLTUK KAVGASI

AK Parti adına açıklamada bulunan Meclis Üyesi Bünyamin Demir, CHP içinde yaşanan krizin ilçeyi olumsuz etkilediğine ve vatandaşın hizmet beklediğine değinerek, "Ne yazık ki hizmet beklemek hayal oldu. Belediye her geçen gün daha kötüye gidiyor. Bu kötü yönetim nedeniyle ne yazık ki ilçemiz de daha beter bir duruma sürükleniyor" dedi.

SELVİTOPU GELDİĞİNDEN BU YANA MÜDÜR DEĞİŞTİRİYOR

CHP içinde yaşanan krizin koltuk kavgasından kaynaklandığını açıklayan AK Parti'li Demir sözlerini şöyle sürdürdü:

"Belediye içinde ve CHP'li arkadaşlar arasında belirgin bir iç hesaplaşma ve kavga durumu var. Geçen yıl da buna benzer bir kriz yaşanmıştı. Belediyemiz her yıl bu zamanlar hizmetle değil, kavgayla, kaosla gündeme geliyor. Başkan Muhittin Selvitopu geldiğinden bu yana müdürleri değiştiriyor. Başarısızlığının acısını bürokratlarından çıkartıyor. Futbol takımında oyuncu değiştirir gibi belediye yönetilmez. Beceriksizliğini bu yolla örtbas etme gayreti içerisinde. Başkan olalı kaç yıl oldu, halen kadro kuramadı. Kendi başka görevden aldığı zabıta müdürünü ve yazı işleri müdürünü şimdi eski görevine geri getirdi. Sormazlar mı, neden görevden aldın, şimdi neden aynı kişiyi eski koltuğuna geri getirdi? Bugün üzülerek görüyoruz ki eleştirilerimizde haklı çıktık. Belediye içerisinde ciddi bir sıkıntı var, bu kurum iyi yönetilmiyor. Özel kalem müdürü geçmişte memur bile değilken, bir anda başkan yardımcılığına yükseldi. Açıkçası bunu yadırgamadık. Klasik CHP zihniyeti. Olan Karabağlar'a oluyor. Yaptıkları koltuk işgali, ama ilçe adına hiçbir kayda değer hizmet yok. Karabağlar Belediyesi bugün bırakın ilçenin kalkınmasını, ancak işçi maaşlarını ödeyebilen, şirketi sürekli zarar eden ve sermaye artışıyla ayakta durmaya çalışan batık bir belediye oldu. Biz vatandaşa hizmet üretelim derken, devamlı olarak şirkete sermaye artışı yapıyoruz. Ama ortada üretilen hiçbir şey yok. Korkarım ki belediye için bu dönem kayıp olarak geçecek ve daha kötü günler göreceğiz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.