Dolar 32,5797
%0.1
Euro 34,9041
%0.11
Altın 2.437,290
%0.3
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'den yoksullara gıda yardımı

AK Parti'den yoksullara gıda yardımı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak bin 500 gıda kolisinin kamyonlara yerleştirilmesine yardım etti.

  • Ege Postası
  • 13.12.2016 - 16:35

AK Parti Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından “Yoksullara Yardım Haftası” kapsamında düzenlenen organizasyona katıldı.

Hotar, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışından hareketle ihtiyaç sahibi vatandaşlara her daim yardımlarda bulunup, farkındalık oluşturulması gerektiğini belirterek, İl Başkanı Bülent Delican ile birlikte bin 500 adet gıda kolisinin kamyonlara yüklenmesine de yardım etti.

Avrupa Birliği ülkelerine çağrıda bulunan Hotar, “Bugün yüz verdikleri, besledikleri, birçok resmi makamlara bile girmelerine imtiyazlı olarak imkan tanıdıkları teröristlerin, buldukları ilk fırsatta onların ülkelerinde de terör oluşturacaklarından en ufak bir şüpheleri olmasın. Çünkü bilinen en evrensel gerçektir ki terörün milleti, dini, ırkı, ülkesi, kutsalı, değeri hiçbir şeyi olmaz. Onun için de bugün bize gibi görünür ama en kısa zamanda kendilerine döner. Onun için onlardan bir kez daha ricamız, dikkatlerini çekmek istediğimiz konu; terörü amaç edinen, teröre yandaş ve destek olan hiçbir kişi ya da kuruma izin vermemeleridir. Ülkeler bazında yakın geçmiş tarihi incelerlerse terörün dönüp, bunu besleyen ülkeleri en kısa sürede vurduğunu görmüş olacaklardır. Bugün yaşandığı belirtilen Avrupa Parlamentosu’ndaki terör yandaşı gösterinin de bu gözle değerlendirilmesini salık vermek istiyorum" diye konuştu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.