Dolar 32,5229
%0.11
Euro 34,9322
%-0.11
Altın 2.435,770
%-0.02
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Ege Koordinatörü'nden İzmir mesajları

AK Parti Ege Koordinatörü'nden İzmir mesajları

AK Parti’nin Ege Koordinatörü  olan Konya Milletvekili Ömer Ünal, 2019’daki seçimlerin çok önemli olduğunu, metal yorgunluğu nedeniyle her düzeyde kan değişimine gidileceğini söyledi. Ünal, İzmir için de önemli mesajlar verdi. AK Parti Ege Koordinatörü Egepostası’na konuştu

  • Ege Postası
  • 29.07.2017 - 16:25

EGEPOSTASI – AK Parti’de İzmir ve Ege illerinin emanet edildiği Ege Koordinatörü, Konya Milletvekili Ömer Ünal, ilk açıklamasını Egepostası’na yaptı.

Tüm teşkilatın birçok ilde çok başarılı, ciddi sınavlar verdiğini belirten Ünal, geçen yıl darbe girişimi yaşandığını hatırlattı, “Tüm teşkilat mensuplarımız sahaya ilk çıkan insanlardı. Bir önceki yıla baktığımızda 7 Haziran ve 1 Kasım’da iki büyük seçim yaşandı. Teşkilatlarımız cansiperane çalıştı. 2014’te yine ciddi bir seçim yaşandı. Teşkilatlarımızla gurur duyuyoruz. Ancak şunu da ifade etmek gerekir. Sayın Cumhurbaşkanımızın bahsettiği gibi kısmi yorgunluk olabiliyor.  Metal yorgunluğu deniyor. Kan değişimi olacaksa teşkilatların daha zinde, dinamik olması noktasında olacak. İl başkanları, ilçe başkanları veya yönetimler düzeyinde olacak” dedi. Ünal şunları söyledi:

HEDEF 2019

Hedef 2019’da iki tane büyük, Türkiye tarihinin en önemli iki seçimi, öncelikle yerel seçimler için 2019 Mart ayında, ardından cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği için 2019 kasım ayında yaşanacak. Bugüne kadarki seçimlerin en kıymetlisi, en önemlisi. Yüzde 50 artı 1’i almamız gerekiyor cumhurbaşkanlığı seçiminde. Süreçle ilgili teşkilatların daha zinde, herkesi kucaklayan, herkesimden insanın olduğu, herhangi bir yorgunluğun sıkıntının olmadığı süreç için kısmi bir değişim olacaktır.  Teşkilat mensubumuzun her bir ferdi bizim için kıymetlidir.  En aşağısından, sandık başkanından, mahalle başkanına, ilçe yönetiminden ilçe başkanına, il yönetiminden il başkanına kadar bu sürece katkı veren, emeği geçen, destek veren herkes…  Kongre süreci devam ediyor. Delege seçimleri yapıldı dört gün. Ardından ilçe kongreleri başlayacak ağustos itibariyle. 12 Kasıma kadar ilçe kongrelerini bitireceğiz.19 Kasım’da il kongreleri başlayacak.  Bu süreçte yorulan, bırakmak, çekilmek isteyen varsa taze kanla değiştireceğiz onları.”

İLÇELERİ TEK TEK GEZECEK

İzmir ile ilgili soruları yanıtlayan Ömer Ünal, İzmir İl Başkanı ile telefonda görüştüğünü, İzmir milletvekilleriyle görüşeceğini belirtti, “İl koordinatörümüz, daha önce, İzmir’den sorumlu teşkilat başkan yardımcısı Murat bey ile pazartesi görüşeceğiz. İzmir’de yapılabileceğin en iyisini yapma noktasında elimizden geleni ortaya koyacağız. Tüm ilçeleri tek tek gezeceğim. İl teşkilatımızla istişaremizi yapacağız. İzmir’i geleceğe hazırlama noktasında ne gerekiyorsa yapacağız.” diye konuştu. 

Ege’de AK Parti ona emanet

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.