Dolar 32,5622
%0.23
Euro 34,9852
%0.04
Altın 2.450,370
%0.58
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti il binası 'gökdelenler bölgesi'ne taşındı

AK Parti il binası 'gökdelenler bölgesi'ne taşındı

AK Parti İzmir İl Başkanlığı yeni yerine taşındı. AK Parti genel başkanlarının her seçim sonrası Genel Merkez'de yaptıkları balkon konuşması Türk siyasi literatürüne girerken, İzmir İl Başkanlığı da balkonsuz binanın birinci katına balkon yaptırıyor.  AK Parti il binası 'gökdelenler bölgesi'ne taşındı

  • Ege Postası
  • 28.01.2017 - 10:18

AK Parti İzmir İl Başkanlığı yeni yerine taşındı. Sekiz katlı binanın dört katını kiralayan partide 160 kişilik iki salon ve bin kişilik bir salon bulunuyor. AK Parti genel başkanlarının her seçim sonrası Genel Merkez'de yaptıkları balkon konuşması Türk siyasi literatürüne girerken, İzmir İl Başkanlığı da balkonsuz binanın birinci katına balkon yaptırıyor. 

AK Parti İzmir'de yeni binada ilk toplantı: Gündem referandum!

AK Parti, İzmir'in Bornova İlçesi'nde 'gökdelenler bölgesi' olarak bilinen Üniversite Caddesi, numara 45'te İşadamı Nail Özkardeş'e ait olan sekiz katlı apartmanın zemin, bir, iki ve yedinci katlarını kiraladı. Toplam bin 500 metrekarelik alanın zemin katında sosyal işler, halkla ilişkiler, AK Parti İletişim Merkezi (AKİM) ve yemekhane bulunuyor. Birinci katta il başkanının odası ile yardımcılarının odaları ayrı ayrı bulunuyor. İkinci katta kadın ve gençlik kollarına ait geniş çalışma ofisleri bulunuyor. Bu katta milletvekilleri için de oda ayrıldı. Binada merkezi anons sistemi bulunuyor. Binada sürekli partinin şarkıları çalınıyor. 7. kata 160 kişilik iki eğitim salonu ile bin kişilik konferans salonu yapıldı. Eğitim salonlarında sinevizyon için son teknoloji kullanıldı. Fuayeye büyük bir led ekran konuldu. AK Parti genel başkanlarının seçim sonuçlarının ardından yaptıkları balkon konuşmaları, Türk siyasi literatürüne girerken, İzmir İl Başkanlığı da balkonsuz binanın birinci katına balkon yaptırıyor. Binanın önü de referandumda miting alanı olarak kullanılacak şekilde düzenlendi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.