Dolar 32,3646
%0.15
Euro 34,9515
%-0.32
Altın 2.325,130
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de 3 ilçede yeni başkan belli oldu!

AK Parti İzmir'de 3 ilçede yeni başkan belli oldu!

AK Parti'de başkan ve yönetimi görevden alınan Kiraz, Güzelbahçe ve Buca'da yeni başkan belli oldu. Dikili için yeni isimlerin Ankara'ya çağrılması kararı çıktı. İlk ziyaret Başbakan Yıldırım'a

  • Ege Postası
  • 12.12.2016 - 16:09

EGE POSTASI - AK Parti İzmir'de geçtiğimiz günlerde başkan ve yönetimin görevden alındığı Kiraz, Güzelbahçe ve Buca'ya yönelik çalışmalar tamamlandı.
İzmir'de koordinatörler tarafından yapılan mini temayül sonrası öne çıkan isimler Ankara'ya çağrıldı. Bu isimlere  İl Başkanı Bülent Delican ve Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tosun da eşlik etti.

Yapılan görüşmeler sonucu Genel Merkez son kararı verdi ve görevleri tebliğ etti. İl Başkanı Bülent Delican, kendisine ait sosyal medya hesabından başkanlığa atanan isimleri duyurdu.


BUCA'DA ARSLAN DÖNEMİ

Buca'da istifası alınan Neşat Arslan'ın yerine ilçe başkanlığı görevi, geçtiğimiz dönem meclis üyeliği yapan Mustafa Arslan'a emanet edildi. Buca'dan Ankara'ya Arslan dışında  Hakan Kalfaoğlu, Cihangir Sağar ve Mehmet Beceren çağrıldı.

GÜZELBAHÇE'DE ÇAKIROĞLU

Güzelbahçe'de ise Oğuz Tabaoğlu'nun  yerine  Vasfi Çakıroğlu yeni başkan oldu. Çakıroğlu yerel seçimlerde Güzelbahçe'de AK Parti'den belediye başkan aday adayı olmuştu. Güzelbahçe'de Çakıroğlu dışında Semih Salnur ve Necdet Güler Ankara’ya çağrıldı. 

KİRAZ'IN YENİ BAŞKANI YILMAZ

Mehmet Emin Avşar'ın istifasının alındığı Kiraz'da Genel Merkez ilçe başkanlığını geçmişte bu göreve kongrede seçim kazanarak gelen İbrahim Yılmaz'a teslim etti.

DİKİLİ ERTELENDİ

Öte yandan Dikili'de istifası alınan Zafer Afyon’un yerine ilçe başkanlığı görevi için Önder Akşengür, Levent Bahçivan ve Semih Yalın Ankara'ya çağrılan isimlerdi. Görüşmelerden sonuç çıkmadı. Yeni isimlerin çağrılması kararı alındı. 

AK Parti İzmir İl Başkanı Delican ve İl Başkan Yardımcısı Tosun, 3 yeni ilçe başkanı ile birlikte Başbakan Binali Yıldırım'ı ziyaret etti. Yıldırım, yeni başkanlara başarı diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.