Dolar 32,5957
%0.25
Euro 34,7831
%0.34
Altın 2.409,240
%-0.97
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de il danışma kurulu yapıldı

AK Parti İzmir'de il danışma kurulu yapıldı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, basına kapalı yapılan il danışma kurulu toplantısında teşkilata önemli mesajlar verdi. AK Parti İzmir'de il danışma kurulu yapıldı

  • Ege Postası
  • 30.11.2016 - 19:32

EGE POSTASI - AK Parti İzmir İl Teşkilatı, danışma meclisi toplantısında bir araya geldi.

Büyük Efes Oteli’nde gerçekleşen danışma kurulunda Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadele, gündemdeki Anayasa değişikliği ile olası referandum masaya yatırıldı.

İl yöneticileri, ilçe başkanları, kadın kolları ile gençlik kolları temsilcileri, belediye başkanları ve meclis üyelerinin katılım gösterdiği basına kapalı toplantı İl Başkanı Bülent Delican teşkilata önemli mesajlar verdi.

Delican'ın teşkilata, “ Sandıkta teşkilatlanma çok önemli. Kuvvetli bir şekilde sandık noktasında hazırlıklarımızı tamamlamalıyız. Kendi içimizde enerjimizi harcamayalım. Bir insanın organları nasıl kendiyle mücadele etmiyorsa biz de kendi içimizde mücadele etmeyelim.İlçelerde tüm kademeler birbirleriyle uyum içinde olsun. 15 günde bir ilçe başkanları bulundukları ilçe belediyesiyle ilgili basın toplantısı düzenlesin. Mecliste olanlar konusunda vatandaşları bilgilendirin. Yapılmayan çalışmaları anlatın. Mahalle toplantıları önemli. Her mahalle başkanı ilçe başkanıyla her ay mutlaka bir araya gellsin. Nitelikli üye sayımızı da arrtırmalıyız” mesajları verdiği öğrenildi.

Delican'ın teşkilata yakın zamanda Bayraklı'daki yeni il binasına taşınacaklarını açıkladığı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.