Dolar 32,5860
%0.34
Euro 34,7895
%0.17
Altın 2.511,560
%1.09
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de koordinatör mesaisi

AK Parti İzmir'de koordinatör mesaisi

AK Parti İzmir'de geçtiğimiz günlerde başkan ve yönetimleri görevden alınan ilçelere yönelik koordinatör mesaisi gerçekleşiyor. Dört ilçede yeni başkan aranıyor

  • Ege Postası
  • 03.12.2016 - 12:12

EGE POSTASI - AK Parti İzmir'de geçtiğimiz günlerde başkan ve yönetimin görevden alındığı Kiraz, Güzelbahçe, Buca ve Dikili'ye yönelik koordinatör mesaisi başladı.


İzmir Koordinatörü Antalya Milletvekili Mustafa Köse, kente çalışmaları tamamlamak üzere... Köse, Buca, Güzelbahçe ve Dikili’de teşkilatla bir araya gelirken, haftasonu mesaisini Kiraz'da geçirecek. 

Köse, teşkilat üyeleriyle bire bir yaptığı görüşmelerde başkan olarak kimi görmek istediklerini sorarken, ilçedeki son durum hakkında da bilgi alıyor. 


Köse'nin hazırlayacağı rapor doğrultusunda Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım’ın da görüşü alınarak dört ilçeye atamalar yapılacak.

KİMLERİN İSMİ KONUŞULUYOR
İlçe başkanlığı için Buca'da Mehmet İlkbahar,  Mustafa Aslan, Necati Bahçeci, Seyfettin Alptekin, Mustafa Solmaz ve  Reşat Konukçu, Dikili’de Önder Akşengür, Levent Bahçivan, Ali İmren, Semih Yalın, Mehmet Akif Güveli ve Ahmet Dağdelen, Güzelbahçe'de Kerim Çetin, Mustafa Öktem, Mustafa Kayıran ve Necdet Kurucu, Kiraz’da ise Özcan Kaymak, Hüseyin Bülbül, Adnan Aykan ve İsmail Hancı gibi isimler konuşuluyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.