Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de referandum seferberliği: 'Eski'lerden 'evet' mesaisi

AK Parti İzmir'de referandum seferberliği: 'Eski'lerden 'evet' mesaisi

AK Parti İzmir'de referandum seferberliği yaşanıyor. İl Seçim Koordinasyon Merkezi, partide geçmiş yıllarda görev almış isimleri alana davet etti. Teşkilat referanduma sayılı günler kala alanda topyekün çalışacak. AK Parti İzmir'de referandum seferberliği

  • Ege Postası
  • 20.03.2017 - 17:34

EGE POSTASI - Anayasa değişikliği teklifi için alanda 'evet' kampanyası yapan AK Parti'de, İzmir Teşkilatı,  Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) öncülüğünde yoğun bir çalışma temposunun içine girdi. İl Başkanı Bülent Delican ve SKM Başkanı Abdurrahman Tosun, partide görev almış eski isimler ile genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmuş isimleri alana davet etti. Davet alan isimlerin tamamına yakını referandumda evet kampanyasına destek için 'varım' dedi.

AK Parti'de referanduma sayılı günler kala İzmir'de il eski başkanları, eski milletvekilleri, eski belediye başkanları ve geçmişte vekil adayı ile aday adayı olmuş isimler alanda 'evet' kampanyasına destek olacak. 

İl eski başkanlardan Ömer Cihat Akay önümüzdeki günlerde Ödemiş Kiraz, Tire, Menderes ve Karaburun ilçelerinde çalışma yapacak.

Partide hem il başkanlığı hem de vekillik yapmış isimlerden olan Aydın Şengül ise Bergama, Bayraklı, Karşıyaka, Kiraz ve Ödemiş gibi 2. Bölge'de yer alan ilçelerde esnaf ve STK ziyaretleri  gerçekleştirecek.

AK Parti'den  Aliağa'da belediye başkanlığı yapmış olan Tansu Kaya ise Bakırçay bölgesinde özellikle STK ve iş dünyası ile bir araya gelecek. 

Partiden milletvekili adayı veya aday adayı olmuş isimler arasında yer alan Cemal Bekle, Veysel Güldoğan, Tanfer Kemerli, Hüseyin Özkan, Feyzi Bayram gibi isimlerde süreçte aktif görev verilen isimelr arasında.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.