Dolar 32,6139
%0.43
Euro 34,7867
%0.16
Altın 2.500,620
%0.65
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de yeni il binası tamam!

AK Parti İzmir'de yeni il binası tamam!

Uzun süredir yeni il binası için çalışma sürdüren AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, arayışlarına nokta koydu. Delican, Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi'nde yer alan Öz Plaza'da( Eski Şifa Üniversitesi) karar kıldı. AK Parti İzmir'de Başkan Delican arayışlarına nokta koydu

  • Ege Postası
  • 28.11.2016 - 11:20

EGE POSTASI -15 Temmuz darbe girişiminin ardından tutuklanan Küçükbay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay'ın kiracısı olan AK Parti İzmir İl Başkanlığı, bu gelişme üzerine hizmet binasını geçici olarak Konvoy İş Merkezi'ne taşımıştı.

İl Başkanı Bülent Delican, uzun süren yeni yer arayışlarına nokta koydu. Delican, Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi'nde yer alan Öz Plaza'da( Eski Şifa Üniversitesi) karar kıldı.

İl başkanlığı sekiz katlı plazanın zemin, bir ve ikinci katlarını kiralayan parti, toplam bin 500 metrekarelik alanda hizmet verecek.  İl başkanlığı, burada kiracı olacak. 

Delican, metro ve otobüs hatlarına yakınlığı görünür ve ulaşılabilir olması nedeniyle burayı tercih ettiklerini belirterek, partiye ait bin bina satın almak için araştırmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Mövenpick Hotel'in de sahibi olan İzmirli ünlü işadamı Özkardeş Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Nail Özkardeşler'e ait olan mülk, uzun süredir Şifa Üniversitesi olarak kullanılıyordu. Şifa Üniversitesi İzmir'de OHAL kararnamesiyle kapatılan üniversiteler arasında yer alınca mülk geçtiğimiz haftalarda Öz Plaza adını almıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.