Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de  'Yıldırım' mesai!

AK Parti İzmir'de 'Yıldırım' mesai!

AK Parti'de ilçe başkanları yeni atanan Karabağlar ve Bayraklı'da yönetim kurullarının belirlenmesine yönelik Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım yönetimde yer almak için başvuruda bulunanlarla gün boyu görüşme yaptı. 2 ilçede yönetimde yer almak için başvuranları dinliyor

  • Ege Postası
  • 25.10.2016 - 15:12

EGE POSTASI - AK Parti İzmir’de Kurban Bayramı öncesinde ilçe başkan ve yönetimlerinin istifaları alınan Bayraklı'da Özgür Hızel, Karabağlar'da Kazım Erten uzun süren temayül sürecinin ardından genel merkez tarafından başkan olarak atanmıştı. İki ilçede bu kez yönetim kurullarına yönelik mesai yaşandı.

Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım iki ilçede görüşmelerde bulunduk. Gün boyu süren mesaide Yıldırım, yönetim kurulunda yer almak için ilçe başkanlığına başvuran partililerle görüştü. 

Her iki ilçede ilçe başkanları yönetimde yer almak için yapılan başvurular sonrası yaptıkları değerlendirmeler sonucunda oluşan aday listesini Yıldırım'ın önüne koydu. Yıldırım da bire bir görüşmeler yaparak listeye son şekli verecek çalışmaya imza attı.

Önümüzdeki günlerde iki ilçede de yönetim kuurlu açıklanacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.