Dolar 32,5842
%0.34
Euro 34,7970
%0.19
Altın 2.509,020
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'in Patronu Delican Ankara yolcusu

AK Parti İzmir'in Patronu Delican Ankara yolcusu

Ankara’da gerçekleşecek olan il başkanları toplantısına katılacak olan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, seçim hazırlığı ve teşkilatlarda yenilenmeyle ilgili ciddi çalışmalar içerisinde olduklarını belirtti.

  • Ege Postası
  • 11.10.2017 - 14:27

Halide DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İl başkanları toplantısı için yarın Ankara’da olacak olan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, partisinin genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyelerine,  İzmir hakkında sık sık yaptırdığı saha araştırmalarının sonuçlarını paylaşıp, teşkilatlarındaki yenilenme çalışmaları hakkında bilgiler verecek.

SEÇİM ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ YOL HARİTAMIZI BELİRLEYECEĞİZ

Yarın başlayacak ve Cuma günü de sürecek olan toplantı hakkında Egepostası’na bilgi veren İl Başkanı Bülent Delican, ana temanın 2019 yerel seçimlerine hazırlık olacağı toplantının İzmir açısından verimli geçeceği temennisi içinde olduğunu belirterek, seçimlerle ilgili yeni ‘yol haritasının’ belirleneceğini söyledi.

SIK SIK SAHA ARAŞTIRMALARI YAPTIRIYORUZ

Çantasında İzmir’de sık sık yaptırdığı saha araştırma sonuçlarıyla birlikte Ankara’daki toplantıda kendisinden istenen her bilgiyi güncellenmiş olarak paylaşacağını aktaran Bülent Delican,

“İl başkanları toplantısı için Ankara’da olacağım. Cuma günü de oradayım. İl, teşkilat başkanları ardından kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla toplantılar yapılacak. Biliyorsunuz Büyükşehirlerin kongresi ileri tarihe alındı. Bununla ilgili bilgilendirme toplantıları olacak. Ardından seçim çalışmalarıyla ilgili yol haritamızı belirleyeceğiz. Genel başkanımızın Cuma günü konuşması olacak. İstişareler yapılacak. Sorarlarsa, bizden istenirse İzmir’e dair her bilgiyi sunacağız. Zaten sık sık saha araştırmaları yaptırıyoruz. Tüm bilgiler bizde mevcut” değerlendirmesini yaptı.

TEŞKİLATTAKİ ARKADAŞLARIMIZA YENİ ARKADAŞLAR KATACAĞIZ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatlarda yenilenme talimatına uygun bir yapılanma içinde olduklarını kaydeden İl Başkanı Bülent Delican, 

“Teşkilatlarla ilgili çalışmalar var. Teşkilat partide koşturan demek. Aslında kendine dert edinen insan demek. Daha iyi bir ilçede, daha güzel bir şehirde yaşamak için dertlenen, emek harcayan teşkilattaki arkadaşlarımıza yeni arkadaşlar katacağız. Partiyi yeni ve diri tutmaya çalışıyoruz. Bu bir süreçtir zaten. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylemi de bundan ibaret aslında” şeklinde bilgi verdi.

SEÇİMLERE YÖNELİK ÇOK CİDDİ BİR HAZIRLIĞIMIZ VAR

AK Parti İzmir’in patronu Bülent Delican, partilerinin 2019 yerel seçimlerine yönelik ciddi hazırlıklar içinde olduğunu vurgulayarak, İzmirlilerin oy verme ve partilerini tercih edip etmeme noktasındaki müspet ve menfi tüm yaklaşımlarını mercek altına alacaklarını belirtti: “Parti içi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Partimizin seçimlere yönelik çok ciddi bir hazırlığı var.”

İZMİRLİLERİN NEDEN OY VERDİĞİ YA DA VERMEME KAYGILARINI İSTİŞARE EDECEĞİZ

Hazırlık çalışmaları hakkında bilgiler paylaşan Bülent Delican, İzmir ve ilçelerindeki teşkilat mensupları aracılığıyla tek tek her İzmirliye ulaşıp istişarelerde bulunacaklarını dile getirdi:

“Daha çok İzmirli hemşehrimize ulaşmak, onların bize bakışlarını ve oy vermeyle ilgili, neden oy verdikleri ya da vermeme kaygılarıyla ilgili daha fazla istişare yapmak istiyoruz. Hizmet etmeye talibiz sonuçta. Burada da bizimle ilgili kaygılar her neyse gidermek için samimiyetle gönlümüzü açtık. Teşkilat üyelerimizle birlikte ulaşacağımız her İzmirliye, ‘Bizimle paylaşın, konuşalım kaygılarınızı’ diyeceğiz. Halkımızla daha fazla istişare içine gireceğiz. Yani biz böyle diyoruz. Halkımız ne diyorsa onu dikkate alacağız. Gönüllere girmek istiyoruz.”

ÜYE SAYIMIZI İKİYE KATLAYACAĞIZ

İzmir’de 290 bin olan üye sayılarını iki kat arttırmayı hedeflediklerini de belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Delican, 

 “AK Parti planlı bir partidir. Türkiye’de en fazla üyesi olan yaklaşık 12 milyondan fazla bir partiyiz. Bu kadroları arttırmayı planlıyoruz. İzmir’de de. Üye sayımızı arttıracağız. Türkiye’de sayımızı 24 milyona, İzmir’de de iki katına çıkaracağız. Şu anda 290 bin civarında üyemiz var. İkiye katlamayı planlıyoruz. Bu şu demek değil; ne olursa olsun kayıt yapalım değil. Anlatıp ikna edip ülkenin geleceğine ışık tutmak isteyenlerle yol alacağız” dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYMAZLIK VE VURDUMDUYMALIK İÇİNDE

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile partilerinin belediye başkanları arasında zaman zaman yaşanan sıkıntılara da değinen İl Başkanı Bülent Delican, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Meclisi gördük. Sayın Aziz Kocaoğlu iki tane belediye başkanımızın artık bıçağın kemiğe dayanması yüzünden yaptığı açıklamalar var. Kemalpaşa Belediye Başkanına ‘yapmazsan ben yapacağım’ diye. Öbürü de bunları büyükşehir belediyesi yaptı diyor. Menderes’te. Siz hangi ilçede yaşıyorsanız o ilçe belediye başkanını sorumlu tutuyorsunuz. Biz de diyoruz ki büyükşehir yapmıyor hizmetleri. Kazıp bırakıyor her yeri. Ama yeni yasayla 5316 güncellenmesi ve bütünşehir yasası var. Orada büyükşehir yapacak diyor. Ama o kadar aymazlık ve vurdumduymazlık var ki. Kazıp bırakıyorlar. Bunu ilçe belediyesi ne yapsı? Biz diyoruz ki gelin biz her türlü hizmete varız. Vatandaş kazansın. Hizmette yarışalım. Her türlü yarışmaya varız. Siyaset yapmayı bir türlü öğrenemediniz diyor sayın başkan. Biz de diyoruz ki; evet öğrenemedik, öğrenmek de istemiyoruz. Belediye başkanları hizmet yapar, siyaset yapmaz. Daha bunu öğrenememiş. Bunu anlaması lazım önce. AK Parti İl Başkanı olarak halkımızın bundan sonraki seçimde kaderi olmayan ve artık hizmetsizlikten bıktığı bu yapıyı değiştireceğine inanıyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.