Dolar 32,5863
%0.34
Euro 34,7861
%0.16
Altın 2.509,270
%1
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Karabağlar'da moral buldu

AK Parti Karabağlar'da moral buldu

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, yönetim kurulu üyelerini açıkladı. Toplantı bin kişinin katılımıyla miting havasında geçti. AK Parti İzmir milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya ve Necip Kalkan da toplantı AK Parti Karabağlar'da moral buldu

  • Ege Postası
  • 28.11.2016 - 11:16

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı, yeni yönetiminin oluşmasından sonra ilk Danışma Meclisi Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

AK Parti Foça'da danışma kurulu yapıdı

Karabağlar Halk Eğitim Merkezi’nin konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten ve yönetimi ev sahipliği yaptı. AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, salonu dolduran, kendisine ve yönetimine destek veren tüm Karabağlılar’a teşekkür ederek, Karabağlar’da AK günlerin yakın olduğunu söyledi. Erten, yeni kurulan İzmir Devlet Üniversitesi’nin Karabağlar'da kampus kurmasını istedi. Erten, "İzmir’in dolayısıyla Karabağlar’ın bugünlerde en önemli sorunu kaliteli oksijendir. Karabağlar’da hava kirliliğinin sınır değerlerini aştığı ve hassas seviyelerde seyrettiği bir kademedeyiz. Talebim doğalgaz kullanımının İzmir’in her yanında arttırılması için gereken düzenlemelerin bir an önce yapılmasının sağlanmasıdır" dedi.

AK Parti İzmir milletvekili Atilla Kaya, partisinin Karabağlar İlçe Başkanlığı binasına yapılan kurşunlu saldırıya hatırlatarak, "AK Parti’nin Karabağlar’da yakaladığı ivmenin ne kadar iyi olduğu birilerini tedirgin etmiş. Ey o kurşunu sıkanlar, bu milleti, tanklar, tüfekler, helikopterler durduramadı, sen 4 kurşun sıkarak mı durduracağını sanıyorsun" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, son yerel seçimde Karabağlar'a belediye başkan adayı olduğunu hatırlatarak, "Sizler, belediye başkanı yapamadığınız bu kardeşinizi milletvekili yaptınız. Hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum. Danışma Meclisi’nden çok küçük bir mitinge dönüşen bugünkü manzara, gelecekte Karabağlarda AK günlerin habercisidir" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.