Dolar 32,5775
%0.12
Euro 34,9813
%0.44
Altın 2.429,910
%0.28
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Konak, 'Reis'i izledi

AK Parti Konak, 'Reis'i izledi

AK Parti Konak İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatından kesitler sunan Reis filmini toplu halde izledi. 

  • Ege Postası
  • 05.03.2017 - 12:10

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı, yaklaşan halk oylaması öncesi teşkilata jest yaparak sinema keyfi yaşattı. Film olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatının çocukluk ve gençlik yıllarını, dönemin şartları içinde anlatan Reis'i seçen AK Partililer, Konak Pier'de 2 salon kapattı. Yaklaşık 350 kişilik 2 salonda filmi toplu halde izleyen partililer, referandum çalışmaları arasında stres atma fırsatı da buldu. Sinema buluşmasına 24. Dönem AK Parti İzmir Milletvekilleri Ali Aşlık ve Rıfat Sait ile AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, İl Yöneticisi Ali Gönen ve Memur Sen İzmir Şube Başkanı Ali Musa Bina da katıldı.

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, gösterim öncesi yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çok önemli bir seçimin arefesinde olduğuna dikkat çekerek, teşkilat olarak hummalı bir şekilde "Evet" kampanyası yürüttüklerini vurguladı. Ana Kademe, kadın ve gençlik kolları ile mahalle teşkilatları olarak son 2 yıl içinde üçüncü seçime gittiklerini belirten Yıldırım, "Teşkşlatımız sorumluluk bilinciyle, gece gündüz çalışıyor. Yoğun gündem içerisinde vefakar ve cefakar dava arkadaşlarımıza bir nefes aldırmak, stres atmalarını ağlamak istedik. İki salon kiralayarak aileleriyle birlikte Reis filmini izlemelerini sağladık. Etkinlik, büyük ilgi gördü, memnuniyet uyandırdı. Sayın Cımhurbaşkanımız, bizim için çok çok önemli bir lider. Onun hayatından kesitlerin beyaz perdeye yansıtılmasını da önemli buluyoruz. Filmi herkesin izlemesini isteriz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünya lideri olduğunu ve Büyük Türkiye hedefi için mücadele ettiğini vurgulayan Yıldırım, "Film, rahmetli Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarının idam kararlarının radyodan duyurulmasıyla başlıyor. Bazı çevreler ki biz onlara "şer odakları" diyoruz, bu ülkede milletin sevdiği her lidere zulüm ettiler. "Tek adam, diktatör" dediler, sahte suçlamalarla dar ağacına gönderdiler, itibarsızlaştırdılar. Sonunda kaybeden ülkemiz ve milletimiz oldu. Bizler dedelerimizin, babalarımızın pişmanlıklarını yaşamayacak, Sayın Cumhurbaşkanımızı yedirmeyeceğiz. Bunu tüm Türkiye 15 Temmuz'da büyük bir destan yazarak dosta düşmana gösterdi." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.