Dolar 32,3700
%0.16
Euro 35,0122
%-0.15
Altın 2.325,000
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Koordinatörü Buca'da konuştu

AK Parti Koordinatörü Buca'da konuştu

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcı ve aynı zamanda İzmir, İstanbul, Ankara Teşkilatlarının koordinatörlüğünü yürüten Murat Yıldırım, AK Parti Buca Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partililere seslenip, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında sandıklara sahip çıkmak gerektiğini söyledi. AK Parti'de koordinatör Yıldırım'dan İzmir mesaisi

  • Ege Postası
  • 13.03.2017 - 09:49

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı tarafından Menderes Caddesi'nde açılan Seçim Koordinasyon Merkezi'nde, AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, teşkilat yönetimi ve yüzlerce partiliyle buluşan Yıldırım, Hollanda'da yaşanan skandala dikkat çekti.

Yıldırım, "Egemen güçlerin Türkiye üzerinde oynadıkları oyunları hepimiz görüyoruz. Neden bu oyunlara başvuruyorla? Çünkü Türkiye artık gelişiyor, Türkiye artık köklerinden filizleniyor, Türkiye üzerindeki küller savruluyor. Bu yüzden hepimize önemli ve kutsal bir görev düşüyor.Şimdi istikrarımız için yani koalisyonlardan kurtulmamız için, istikrarın devam etmediği yerde kalkınma olmaz, refah seviyesi yükselmez. İkincisi istiklalimiz için evet diyeceğiz. Türkiye'nin tam bağımsız olması için. Ekonomik ve siyasi bağımsızlığımız için Türkiye'nin üzerinde oynadıkları oyunu bozmak için evet demeliyiz. Üçüncüsü ise istikbalimiz için, geleceğimiz için, çocuklarımız için, vatanımız için. şimdi bütün bunlar için bize büyük görev düşüyor. önemli bir mücadele veriyoruz. Bu mücadelemizi sokakta tankların önüne yatarak verdik ama sandıklara da sahip çıkmak işte bu kadar önemli bir görev atılan her oya sahip çıkmak zorundayız. Gerekirse bir ay uyumayacağız ama ülkemiz için çalışacağız. Her seçmenimizin kapısını çalacağız. Çünkü Türkiye'nin geleceği söz konusu. Buca'nın güçlü heyecanı ile bunu yapacak kudreti olduğunu görüyorum" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.