Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0712
%-0.14
Altın 2.300,300
%1
Bist-100 8,99
%2.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Menderes referandum startını verdi

AK Parti Menderes referandum startını verdi

16 Nisan’da gerçekleşecek referandumla ilgili AK Parti Menderes İlçe Teşkilatı referandum startını verdi.

  • Ege Postası
  • 15.02.2017 - 09:36

AK Parti Menderes ilçe teşkilatı 16 Nisan'da gerçekleşecek referandum startını verdi.

AK Partili gençler 'Evet' için yollarda

Menderes Belediyesi Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen eğitim toplantısına, AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, başkan yardımcıları Halil Taşkıran ve Ayşegül Duran Türker, Menderes SKM Başkanı Cemil Az ile parti teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre, “ Hafta sonu Antalya’da düzenlenen referandum çalıştayına katıldık. 16 Nisan’da gerçekleşecek referandumda nasıl bir yol izleyeceğimiz belirlendi. Allah’ın izniyle 16 Nisan’a kadar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini tüm vatandaşlarımıza anlatacağız. Yeni sistem ile ülkemizde istikrarın, gelişmenin ve kalkınmanın daha hızlı ve daha sağlam olacağını ifade edeceğiz" dedi. 

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da, rejim değişikliği söylemlerini eleştirerek, “Bazıları rejimin değişeceğini söylüyor.  Bunlar tamamen yalan, yanlış, vatandaşı aldatmaya yönelik söylemlerdir. Türkiye'nin rejimi belli, 1923 yılında bedel ödenerek rejim değişti ve adı Cumhuriyet oldu. O gün bu konuya sonsuza kadar nokta konuldu. Şimdi geldiğimiz durumda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili referandum gerçekleşecek. Yani sistemde değişiklik olacak. 16 Nisan’da referandumdan çıkan evet ile istikrarı esas alan hükümet sistemi gelmiş olacak. Böylece daha güçlü, daha istikrarlı, tam bağımsız bir Türkiye’nin yolu açılacak" diye konuştu. 

Eğitim çalışmasının ardından toplantıya katılanlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatan 'evet' kitapçıkları dağıtıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.