Dolar 32,5910
%0.36
Euro 34,8187
%0.25
Altın 2.497,710
%0.53
Bist-100 9.446,00
%-0.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Narlıdere 15 Temmuz Şehitlerini andı

AK Parti Narlıdere 15 Temmuz Şehitlerini andı

Ak Parti Narlıdere ilçe gençlik kolları tarafından 15 Temmuz şehitleri ve gazilerini anma programı düzenlendi. Narlıdere Huzurevi Efes balo salonunda gerçekleşen Anma programına partililer ve vatandaşlar katıldı.

  • Ege Postası
  • 15.07.2017 - 10:28

Anma programı öncesi 15 Temmuz Şehitleri için saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişiminde şehit olanların isimleri okundu.

Ak Parti Narlıdere ilçe teşkilatının 15 Temmuz gecesi ilçede buluşarak demokrasi nöbetine başladığı fotoğraflar gösterildi. 15 temmuz ile ilgili sine vizyon gösterisi yapıldı.

MİLLETİMİZ BİR DAHA 15 TEMMUZLARA BİR DAHA FIRSAT VERMEYECEKTİR

Anma programının açılış konuşmasında Ak Parti Narlıdere gençlik kolları başkan yardımcısı Mert Memiş, “15 Temmuz gecesi hiçbir tereddüt duymadan ölüme koşan abilerimize, ablalarımıza şahit olduk. 15 Temmuz gecesi sokakları doldurarak demokrasi nöbeti tutan, tankların, askeri araçların, silahların önünde duran demokrasi sevdalısı vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. 15 Temmuz Türkiye devleti için işte böyle bir tarihtir. Bundan sonra ülkemizde hiçbir temmuz olmayacaktır. Milletimiz bir daha asla böyle bir girişime fırsat vermeyecektir.

HERŞEYİ GÖZE ALDIK

Darbe girişiminin yaşandığı gece yaşananları anlatan ve anında ilçede buluşarak nöbete başlayan teşkilatına teşekkür eden Ak Parti Narlıdere ilçe başkanı Aslan Bilgi, “O gece saat 9’da il başkanımız aradı ve teşkilatını topla dedi. Biz acil bir şekilde tüm teşkilatımız ilçede toplandık. Hepimiz bütün ailemiz, çoluğumuz çocuğumuzla Konak meydanına akın ettik. Ellerimizde bayraklarımızı aldık. Başımıza ne geleceği önemli değildi. Her şeyi göze aldık. O gün bankamatik ATM’leri ve fırınların önündekileri de gördük. Bu yüzden dava arkadaşlarımız bizim için çok önemli. İzmir hiçbir talihsizlik yaşamadan atlattı. Ancak Ankara ve İstanbul’da 249 şehit verdik. Allah bir daha bu günleri göstermesin. Ama bir daha olursa da bu kez hazırlıklıyız. Bu kez Konak meydanına nasıl daha kısa sürede gider nöbet tutarız biliyoruz” dedi.

KENDİ VATANDAŞLARINA KURŞUN SIKACAK DURUMA GELDİLER

FETÖ terör örgütünün masum vatandaşların dini inançlarını suiistimal ederek devletin her kademesine sızdığını belirten Bilgi şu şekilde devam etti, “Birçok masumu kandırdılar. Birçok masum insanın parasını pulunu aldılar. Dini alet ettiler. Zehir gibi ülkenin her kademesine yayıldılar. Bunların İçlerine hainlik ve fesatlık girdi. Kendi vatandaşlılarına kurşun sıkacak hale geldiler. Kendi vatandaşlarının üzerine tank sürdüler.

AVRUPA DA TÜRKİYE’NİN İRADESİNİ GÖRDÜ

“Bilgi konuşmasını şu sözlerle tamamladı, “Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Birlik ve beraberliğimizin neler yapabileceğini gördük. Avrupa’da Türkiye’nin iradesini gördü. Avrupa’nın hiçbir yerinde bedenini tankın önüne serecek bir millet yok. Biz bu ilçede hiç kimseyi ayırt etmeden siyaset yapıyoruz. Bütün teşkilatımız bu bilinçle siyaset yapıyor. Narlıdere’de siyaset yapmak güç ister, irade ister. Bütün yönetim kurulu arkadaşlarıma, partili arkadaşlarıma verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum.”

Programın sonunda gençlik kolları yöneticilerine plaket takdim edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.