Dolar 32,3284
%0.24
Euro 35,1063
%-0.04
Altın 2.296,350
%0.83
Bist-100 9,05
%2.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Narlıdere’den bin 500 kişilik 'Gönül Sofrası'

AK Parti Narlıdere’den bin 500 kişilik 'Gönül Sofrası'

AK Parti Narlıdere ilçe teşkilatı tarafından Narlıdere Demokrasi Meydanında düzenlenen 3. Geleneksel 'Gönül Sofrası' iftar programı bin 500 kişinin katılımıyla gerçekleşti. İftar yemeğine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Parti İzmir il başkanı Bülent Delican da katıldı. AK Parti Narlıdere'de iftar coşkusu

  • Ege Postası
  • 12.06.2017 - 11:08

AK Parti Narlıdere teşkilatının her yıl geleneksel olarak düzenlediği gönül sofrasında bu yıl bin 500’den fazla vatandaş aynı sofrayı paylaştı. Narlıdere Demokrasi meydanında gerçekleşen iftar yemeğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

İftar programı boyunca tasavvuf müziği sanatçısı Murat Anlar ilahileriyle renk kattı. Programın ortalarına doğru düzenlenen semazen gösterisi vatandaşları hayran bıraktı. Gönül sofrasında en çok eğlenenler ise çocuklar oldu. Sema gösterisinin ardından düzenlenen Meddah ve Hacivat Karagöz oyunları ile çocuklar gönüllerince eğlendi

SENEDE 1 KERE BU SOFRADA AŞIMIZI, SUYUMUZU PAYLAŞMAK NASİP OLUYOR

İftar programında kendilerini yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Narlıdere ilçe başkanı Aslan Bilgi, “ Bu yıl gönül sofrası etkinliğimizin 3’üncüsünü düzenlemeyi Allah bize nasip etti. Bu güzel günde  bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Bu mübarek günde hep birlikte Allah’a el açıp dua etmeye vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Allah nice beraberlikler nasip eylesin. Senede bir kez böyle bir gece nasip oluyor. Burada beraber yemeğimizi, aşımızı, suyumuzu paylaşıyoruz. Sizlerde burada bulunarak katkıda bulunuyorsunuz. Hepiniz tekrar hoş geldiniz” dedi.

HİÇBİR AYRIM GÖZETMEKSİZİN AYNI MASA ETRAFINDA TOPLANIYORUZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ konuşmasında şunları dile getirdi, “Bugün Gaziemir, Karabağlar, Konak ve Bayraklı ilçelerimizi gezdik. Narlıdere 5’inci ilçemiz oldu. İnşallah sahurda da Kemalpaşa’da olacağız. Genel başkan yardımcılığı görevi tarafımıza tebliğ edilmesinden sonra bizzat bağrından çıktığımız İzmir teşkilatlarının tamamını dolaşma kararı aldık. Şimdiye kadar 12 teşkilatımızı dolaştık. İnşallah 15-20 günde tamamını dolaşacağız. Ramazan ayı münasebetiyle sizlerle bir arada olma fırsatını buluyoruz. Nasıl namazda aynı safta duranlarda bir öncelik olmadığı gibi aynı durumu bu masa etrafında yaşıyoruz. Zengin-fakir, güzel-çirkin ayrımı, protokol önceliği yok bu masalarda. Bütün hemşerilerimiz hiçbir ayrım gözetilmeksizin aynı masa etrafında bir araya geliyoruz. Bu da bizim kültürümüzün, dinimizin sağladığı en önemli hususlardan biri. Bu iftar programlarını çok önemsiyoruz. Bu iftar programının düzenlenmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.