Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'nin 26. istişare kampında toplantılara çipli takip

AK Parti'nin 26. istişare kampında toplantılara çipli takip

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 yıl aradan sonra katıldığı AK Parti'nin Afyonkarahisar'daki kampı için kentte ve kampın yapıldığı otelde sıkı güvenlik önlemleri alındığı, milletvekillerine de özel çipli yaka kartlarının dağıtıldığı bildirildi. AK Parti'nin 26. istişare kampı

  • Ege Postası
  • 07.10.2017 - 12:25

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - AK Parti Genel Başkanlığına dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 41 ay sonra ilk kez katıldığı AK Parti kampı için Afyonkarahisar'da yoğun güvenlik tedbiri alındı. Kentin giriş ve çıkış noktalarında polis ve jandarma ile alınan güvenlik önlemlerinin yanı sıra kampa katılan milletvekillerinin de toplantılara katılımlarını yakından takip etmek amacıyla özel çipli kimlik kartları hazırlandığı ve vekillere teslim edildiği öğrenildi. Sabah saatlerinde başlayan kampta, vekiller ve partililerin toplantılara katılımının genel merkez tarafından yakından takip edildiği ifade edildi.

ÇİPİ OLMAYAN KATILAMAYACAK

Konaklanan otelde yoğun bir toplantı sürecinin geçeceği ve bu süreçte de katılımcıların girdikleri her toplantı için kartlarını okutarak giriş kaydı yatırmaları gerektiği öğrenildi. Bu kayıtların Genel Merkezce değerlendirileceği bilgisinin de paylaşıldığı kampta konaklama süresince tüm misafirlerin yakından izleneceği vurgulandı.Ayrıca bu çipli kartlara sahip olmayan partililerin toplantılara katılamayacağı da öğrenildi.

ERDOĞAN BİLGİ ALACAK

Kamp süresince Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletvekilleriyle görüşerek, il teşkilatları ve belediyelere yönelik değerlendirmeler yapacağı kaydedildi. AK Parti'nin Afyonkarahisar kampı pazar günü sona erecek.

İZMİRLİ VEKİLLER  EŞLERİYLE KATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden genel başkan olduktan ve 3 yıllık bir aranın ardından başkanlık yaptığı kampta AK Parti İzmir Milletvekilleri de hazır bulundu. Milletvekilleri kampa eşleriyle birlikte katıldı. Toplantılara verilen molalarda vekiller bir araya gelerek sohbet etti. Masada İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Kerem Ali Sürekli, Hüseyin Kocabıyık, Necip Kalkan ve Nükhet Hotar yer aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.