Dolar 32,3768
%0.18
Euro 35,0120
%-0.15
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili başkanlar Başkent'te Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

AK Partili başkanlar Başkent'te Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Bir dizi temasta bulunmak üzere Ankara’ya giden AK Parti’nin İzmir’deki 7 ilçe belediye başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlar aracılığıyla İzmirlilere selam gönderdi. İzmirli başkanlardan sürpriz Ankara çıkarması

  • Ege Postası
  • 25.07.2017 - 13:23

EGE POSTASI-  Bir dizi temsata bulunmak üzere Ankara’ya giden AK Parti'nin İzmir'deki 7 ilçe belediye başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Başkanlar, AK Parti grup toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüştü.

Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmirli başkanlara  İzmirli vatadaşlarımıza selam söyleyin. İzmir'deki AK Partili belediye başkanları olarak daha fazla çalışmanız gerekiyor. 2019 bizim için önemli gayret sarf edin halka hizmet hakka hizmetir" dediği öğrenildi. Ardından belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çalışmalarla ilgili bilgi verdi.  Sürpriz görüşmede başkanlara Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da eşlik etti. 

YILDIRIM HİZMET İÇİN SEFERBER OLUN

Daha sonra Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya gelen başkanlara, Başbakan Yıldırım'ın "Bir sıkıntınız var m? İzmir'de daha çok çalışmalıyız. Bu konuda belediye başkanlarımız olarak vatandaşa hizmet etmek için seferber olmalıyız" dediği öğrenildi.

ÖNCE ÖZHASEKİ'YLE BULUŞTULAR

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki İzmir’de bulunan AK Partili başkanları makamında ağırladı. Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir gelişmeyle yenilenen kabinede tekrar aynı görevi üstlenen Özhakesi, İzmir’de 2014 yerel seçimlerinde göreve gelen başkanlarla buluştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndaki görüşmeye Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ve Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar katıldı.

BAKAN ÖZHASEKİ'Yİ BİLGİLENDİRDİLER

Belediye başkanları görüşmede ilçeleriyle ilgili çalışmalar hakkında bilgi verirken göreve geldikleri zamandan beri geçen üç yıllık sürede yaptıkları projeleri de anlattı. Görüşmede kentsel dönüşüm projeleri, TOKİ yatırımları, bakanlığın hibe araç desteği gibi konuların görüşüldüğü öğrenildi.

KARDEŞ BELEDİYE UYGULAMASI

Bakan Özhaseki’nin başkanlara partide yerel yönetimler başkanı iken daha önce bizzat kendisinin geliştirdiği “kardeş belediye” uygulamasıyla ilgili son durumu da sorduğu öğrenildi.

AK Partili başkanlar adına sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez şu ifadeleri kullandı: "Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret ettik. Öncelikli projelerimizi, hedeflerimizi anlattık. Oldukça faydalı bir görüşme oldu. Ankara programımız devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı/AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Sayın Hamza Dağ ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu'na da bir ziyaret gerçekleştireceğiz.”

İzmirli başkanlar yoğun Ankara mesaisinde AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'yı makamında ziyaret etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.