Dolar 32,5123
%-0.09
Euro 34,9530
%0.36
Altın 2.433,940
%0.44
Bist-100 9.789,00
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ'dan CHP'li Bayır'a tepki

AK Partili Dağ'dan CHP'li Bayır'a tepki

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP'nin İzmir'de referandum çalışmalarının startını verdiği toplantıda kürsüden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'a yazılı açıklamayla tepki gösterdi. AK Partili Dağ'dan CHP'li Bayır'ın o konuşmasına tepki:

  • Ege Postası
  • 13.02.2017 - 15:13

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ın, partisinin İzmir’de ki referandum startı toplantısında yapmış olduğu konuşmaya cevap veren AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ; "Ne zaman tam CHP normalleşiyor, milletin değerleri ile uğraşmaktan vazgeçiyor desek,  sandığı görür görmez CHP eski alışkanlıklarına geri dönüyor ve yine milletin değerlerine hakaret etmekten kendini alıkoyamıyor” dedi.

DAĞ: GÖRÜNÜR OLMAYA ÇALIŞMASIN
AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
 "Pensilvanya’daki terörist başı ile aynı dili kullanarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretler eden ve yönetim sistemi değişikliği üzerinden hilafetin geleceğini zanneden arkadaş eminiz ki daha hilafet kelimesinin anlamını dahi bilmiyor. Burada kendisine tavsiyemiz bu tür gündemde olmayan kavramlar üzerinden görünür olmaya çalışmasın, bunlar modası geçmiş ve milletin her defasında çok ağır cevaplar verdiği söylemlerdir. Milletin inançlarını aşağılamak ve inancı çerçevesinde yaşayanları örümcek kafalı olarak akıllarınca küçük görmek sadece ama sadece bu kişilerin kendi kalitelerini ortaya koyar. Milletimiz bu kalitenin de çok iyi farkındadır. Bunun içinde bu üstten bakan, insanları yaşam tarzı, inancı ve kültürü üzerinden küçük gören zihniyeti 70 yıldır iktidar yapmıyor. CHP’li vekiller, milleti küçük gören, aşağılayan, örümcek kafalı zavallılar olarak gördükçe bu CHP bir 70 sene daha iktidar olamayacatır. Çünkü bu millet kendisine yapılanları hiçbir zaman unutmaz.  Sandık fobisine sahip olan CHP’li vekillerin korkarım ki bu önümüzdeki 2 ay boyunca bu saçmalıklarına daha çok şahit olacağız. Ancak 16 Nisan akşamı inşallah bu zihniyetin ilelebet tarih olacağı, yepyeni güçlü bir Türkiye’yi inşa etme yolunda tarihi bir yönetim sistemi değişimini hep birlikte yaşayacağız."

BAYIR NE DEMİŞTİ'
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır toplantıda yaptığı konuşmada,  “ 94 yıl önce 7 düvele baş kaldıran Atatürk ve silah arkadaşları bize bu Cumhuriyeti emanet bıraktı. Bu Cumhuriyeti yıktırmaya Müsaade edecek misiniz! O boyu uzun eli uzun dili uzun adamın halife olmasına izin verecek misiniz. İşte İzmir işte CHP...Referandum sürecinde teknik ve taktik olarak yapmamız gerekenler var. Eski bir il başkanınız olarak sizlerden bir tek şey istiyorum. Bu seçim normal bir seçim değil. Bu seçimin 5 yıl sonra tekrarı yok. Cumhuriyetçiler ve Cumhuriyet karşıtları. Ya Cumhuriyet'ten vazgeçeceksiniz ya da Atatürk'ün aydın çizgisinden devam edeceksiniz” demişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.