Dolar 32,5772
%0.28
Euro 35,0025
%0.09
Altın 2.464,050
%1.14
Bist-100 9.885,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ'dan video-propaganda!

AK Partili Dağ'dan video-propaganda!

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, referandum için sosyal medyadan propaganda startını başlattı. Dağ, hazırladığı videolarla hem yeni sistemi anlatacak hem de kampanya sürecinde seçmene mesaj verecek. Dağ, ilk videosunda geçmişte Cumhurbaşkanları ve Başbakanlar arasında yaşanan krizleri anlattı. Geçmişteki krizleri anlattı

  • Ege Postası
  • 14.02.2017 - 10:34

EGE POSTASI -AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 16 Nisan'da anayasa değişikliği teklifi için yapılacak referanduma yönelik propaganda startını sosyal medyadan verdi.

Dağ, hazırladığı videolarla hem yeni sistemi anlatacak hem de kampanya sürecinde seçmene mesaj verecek. 

Dağ, sürece yönelik ilk videosunu paylaştı. Dağ, geçmişte Mustafa Kemal Atarük ve İsmet İnönü arasında başlayan ve günümüze kadar devam eden Cumhurbaşkanları ve Başbakanlar arasında yaşanan krizleri tek tek anlattı. Dağ, yeni sistemde çift başlılığın yaşanmayacağını söyledi. 

BİR ARACI İKİ KİŞİ KULLANIRSA KAZA OLUR

Dağ, videoda şu ifadeleri kullandı;

"Mevcut sistemde krizlerin yaşanmaması içten bile değil. Çünkü 2007'de CHP'nin anaysa mahkemesine giderek 367 kararı çıkarmasından sonra artık Cumhurbaşkanları TBMM tarafından seçilmiyor.Cumhurbaşkanını da Başbakanı da halk seçiyor. Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesinden bu yana iki makam arasında kriz yaşanmamasının sebebi 30-40 yıllık arkadaşlıktan gelen bir dostluk olayının olmasından yürüyor. Şahıslara bağlı sistemden ziyade gerçekten oturmuş bir sistemle ülkenin idare edilmesi gerek. Kararların hızlı güvenilir etkin biçimde alınması için tek bir yerden alınması gerek. Bir aracı iki şoförün kullanması düşünülemez. Bir aracı iki kişi kullanırsa kaza yapmama ihtimali söz konusu değildir. Yönetimin bir yerden olması ve direkt millete dayanması gerek. Yeni sistemde millete dayanıyor ve tek elden karar alınacak. Tabi ki karar alınırken bir istişare danışma olayı olacak."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.