Dolar 32,5492
%0.01
Euro 34,8246
%-0.12
Altın 2.439,570
%0.39
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ Endonezya Büyükelçisi'ne FETÖ'yü anlattı

AK Partili Dağ Endonezya Büyükelçisi'ne FETÖ'yü anlattı

TBMM Endonezya Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Endonezya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Wardana'yı ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 13.12.2016 - 17:35

TBMM Endonezya Dostluk Grubu Başkanı AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ beraberindeki dostluk grubu üyeleri Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ve Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ile birlikte Endonezya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Wardana'yı ziyaret etti. 7 Aralık tarihinde Endonezya'nın Sumatra adasının Açe bölgesinde meydana gelen deprem ile ilgili başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ileten Dağ, 14. yüzyıldan bu yana süre gelen ülkeler arası dostluğun artarak devam etmesinin önemine değindi. Türkiye'nin, Endonezya ile hem dini noktada hem kültürel noktada çok eskiye dayanan bir bağı olduğuna dikkat çeken Dağ, Türkiye'nin özellikle son dönemde PKK, DAEŞ, FETÖ gibi terör örgütleri ile çok önemli bir mücadele yürüttüğünü ifade etti.

FETÖ'nün yurtdışında bir takım çalışmalar yürüterek Türkiye aleyhine propaganda yaptığını belirten Dağ, Büyükelçi Wardana'yı bu konuda da bilgilendirdi. Endonezya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Wardana, Türkiye'ye geçmiş olsun dileklerini ileterek, terörle mücadelede işbirliğinin önemine vurgu yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.