Dolar 32,4909
%-0.15
Euro 34,9626
%0.38
Altın 2.430,820
%0.32
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili eski Başkan isyan etti!

AK Partili eski Başkan isyan etti!

Kongre ile göreve gelen, genel merkez talimatıyla istifası istenerek görevden alınan Bayraklı İlçe Başkanı Yakup Gülcan, son delege seçimleri sonrası hakkında ortaya atılan iddialara isyan etti.  AK Partili eski Başkan isyan etti!

  • Ege Postası
  • 29.07.2017 - 13:14

EGEPOSTASİ-  Görevden alınmasının ardından zor günler geçiren AK Parti Bayraklı İlçe Eski Başkanı Yakup Gülcan sosyal medyadan yaptığı paylaşımla içini döktü. Gülcan, “Kimseyi suçlamıyorum, kimseye tek kelime etmeyeceğim ancak ilk ve son kez diyorum ki; Halihazırda bu şehirde icra edilen siyaset benim tarzım değildir ve daha fazla bu ortamın içinde isminin zikredilmesini istemiyorum. Bu hususta beni seven sevmeyen herkesten hassasiyet rica ediyorum” diyerek teşkilat üyelerine seslendi.

SON GECE SİLMİŞLER UMRUMDA DEĞİL

Başkan Gülcan açıklamasına şu sözlerle devam etti:

"Arkadaşlar bugüne kadar sessiz sedasız köşeme çekilip işime gücüme bakmaya çalıştım. Mümkün mertebe partiye gitmedim ki yanlış anlamalar vs olumsuzluklar olmasın. Delege olmayı da talep etmedim Bayraklı ilçe yönetim kurulu üyesi bir arkadaşım arayıp delege yazacağını ifade etmişti; sonra da artık hangi kademenin işi ise son gece delegelikten silmişler. Çok da umrumda değil.

MALIMLA CANIMLA HİZMET ETTİM

Bir takım iftira ve çirkin yaftalara maruz kalsam da bu davaya küsmedim ve vazgeçmedim de. Abdullah Yalçın, Veysel Mertyüz bizzat şahittir ki ben bu dava için yeri geldi çöp topladım, yeri geldi sırtımda yük taşıdım, yeri geldi bayrak astım, yeri geldi saldırıya uğradım. Malımla canımla hizmet ettim. Ecrini Allah'dan bekledim.

İCRA EDİLEN SİYASET BENİM TARZIM DEĞİLDİR

Kimseyi suçlamıyorum, kimseye tek kelime etmeyeceğim ancak ilk ve son kez diyorum ki; Hali hazırda bu şehirde icra edilen siyaset benim tarzım değildir ve daha fazla bu ortamın içinde isminin zikredilmesini istemiyorum. Bu hususta beni seven sevmeyen herkesten hassasiyet rica ediyorum. İma yolu İle dahi bana dair bir ifade yahut yorum yapan kişiye hoşuna gitmeyecek şekilde karşılık vermek zorunda kalacağım.

Kısa bir ifade ile beni rahat bırakın, kişisel hesaplaşmalarınıza yahut ego tatminlerinize beni karıştırmayın kardeşim.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.