Dolar 32,4774
%0.5
Euro 35,0075
%-0.16
Altın 2.328,740
%0.36
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili gençler 'Evet' için yollarda

AK Partili gençler 'Evet' için yollarda

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları referandum çalışması kapsamında İzmir, Antalya, Ankara arasında mekik dokudu. Ankara durağında gençler Başbakan Binali Yıldırım’la da bir araya da geldi.

  • Ege Postası
  • 15.02.2017 - 09:32

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, il gençlik kolları yönetimi ve ilçe gençlik kolları başkanları ile 4 günde 3 şehir arasında 2 bin kilometreden fazla yol yaparak, adeta mekik dokudu. İzmir- Antalya- Ankara arasında gerçekleşen yoğun programlara katılan gençler referandum çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaptı. Yüksel yönetimindeki heyetin ilk durağı Antalya oldu. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından düzenlenen kampa katılan gençler, referandumla ilgili bilgi aldı. İki gün süren toplantılarda referandum çalışmalarının nasıl yürütüleceği gençlere aktarıldı. Antalya programı sonrası İzmir'e dönen heyet, İzmir'deki saha çalışmasının ardından Ankara'ya geçti. Grup Toplantısı'na katılan AK Partili gençler, toplantı sonrasında Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi. Gençlerle yakından ilgilenen Başbakan Yıldırım, gençlerden İzmir'de referandum için gece gündüz çalışma sözü aldı. 

AK Parti Menderes referandum startını verdi

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili partimizin yol çizelgesini ve referandum sürecinde nasıl bir çalışma yapacağımızı öğrenmek için AK Gençlik olarak hafta sonu Antalya'daydık. 2 gün süren kamp çok verimli geçti. Ardından İzmir'e gelerek bir günlük saha çalışması yapıp Ankara'ya yola çıktık. Gençler olarak partimizin grup toplantısına katıldık ve İzmirli gençlerin AK sevdasını Başbakanımız Binali Yıldırım'a en güzel şekilde gösterdik. Kendisine referandum için gece gündüz demeden çalışacağımızın sözünü verdik. Ardından İzmir milletvekillerimizi makamlarında ziyaret ettik. İzmir'de girilmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayacağız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.