Dolar 32,5977
%0.38
Euro 34,8339
%0.29
Altın 2.496,930
%0.5
Bist-100 9.457,00
%-0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Hızal iddialı konuştu

AK Partili Hızal iddialı konuştu

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı, İlçe Danışma Meclisi toplantısını Özgür Hızal başkanlığında gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 30.12.2016 - 12:31

Bayraklı Öğretmen Evi’nde ilçe parti üyelerine açıklamalarda bulunan AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Cumhurbaşkanlığı Sistemi referandumu dahil olmak üzere ileriki dönemlerde yapılacak genel ve yerel seçimler için “AK Parti’yi Bayraklı’yla tanıştıracağız” dedi. 

AK Parti Bayraklı üyelerine olası referandum seçiminde minimum yüzde 51 oyun alınması gerektiği vurgusu yapan Hızal, seçimde başarılı olma parolası için AK Parti’nin ve 1994 yerel seçimleri sonucu dönemin İstanbul Belediye Başkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın geçmişteki seçim başarılarını örnek gösterdi. Hızal konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Referandumda yüzde 49.9 aldığımız takdirde maalesef istediğimiz sonucu alamıyoruz. En az yüzde 51 almamız gerekiyor. Sandık bazlı sandık yönetim kurulu üzerine bu çalışmalarımızı bina etmek zorundayız. Bizim Amerika’yı yeniden keşfetmemize gerek yok. Geçmişte nasıl başarıyı elde ettiysek gelecekte de aynı şekilde başarıyı yakalamayı hedefliyoruz. 1994 seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul’da Belediye Başkanlığı’nı bu şekilde kazandı. Sonrasında girdiğimiz bütün seçimlerde başarıyı biz böyle kazandık” ifadelerini kullandı.

15 Temmuz sürecinde AK Parti Bayraklı Teşkilatı üyelerinin göstermiş olduğu çalışmalardan ötürü kendilerine teşekkür eden Hizal, ayrıca teşkilat içinde aile olmanın önemine vurgu yaptı. AK Parti Bayraklı İlçe teşkilatının tüm birimleriyle farkını İzmir’de göstermesi gerektiğini ifade eden Hızal, “Sizler 15 Temmuz’da Cumhurbaşkanımızın tek bir talimatıyla alanlara çıkarak tüm dünyaya bir darbe ve işgal girişiminin nasıl engellenmesi gerektiğini gösterdiniz. Bu yüzden sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Bunun gereğini yapmak için ben ilçe başkanı olarak ilçe başkanı koltuğunda ilçe başkanlığının gereğini yerine getirmem gerekiyor. Bunları da sizlerle birlikte yapmak durumundayım. Biz bir aileyiz. Aile olmanın gerekliliklerini Bayraklı İlçe Teşkilatı bugüne kadar nasıl gösterdiyse bundan sonra da göstereceğiz. Kadın Kollarımızla, gençlik kollarımızla, meclis üyelerimizle mahalle teşkilatlarımızla birlikte hep beraber önümüzdeki dönemde Bayraklı İlçe Teşkilatı’nın farkını bütün İzmir’imizde göstereceğiz” açıklamalarında bulundu.

Son olarak, 2016 yılında ülkemizde yaşanan terör olaylarına değinen Hızal, Kurtuluş Savaşı’ndan bu yana en ciddi mücadeleyi verdiklerini söyleyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’a daima destek verilmesi gerektiğinin altını çizdi. Hızal konuşmasına şu açıklamalarıyla devam etti: “15 Temmuz gecesi işgal girişimi başarılı olsaydı, bugün ülkemizde bambaşka bir senaryo konuşuluyor olacaktı. Hamdolsun ki bunu başaramadılar, başaramayacaklar… çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın liderliği, milletin feraseti buna mani oldu ve olacak. Bu noktada AK Parti Başkanlıklarına çok ciddi görevler düşüyor.  O gün de lokomotif görevini AK Parti Teşkilatları gördü. Bu teşkilatlara bu milletin ihtiyacı var. Bu partinin de sizlere ihtiyacı var."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.